Курси української кухні

Идет набор на курс!
Срок обучения
7 занять - 28 ак. годин
Стоимость:
Стоимость за весь курс
4 500 грн.
Описание
Курси української кухні

Після закінчення курсу Ви вмітимете:

  • користуватися збіркою рецептур;
  • готувати правильно та смачно страви української кухні;
  • красиво прикрашати та подавати страви української кухні.

Після закінчення навчання видається сертифікат.

Навчання української кухні відбувається в аудиторіях навчального центру у спеціально обладнаному приміщенні. Курси української кухні складаються з 80% практики та 20% теорії.

У вартість навчання не входять продукти. Вартість продуктів на 1 заняття (3 години) 40-60 грн. Продукти учасники купують у магазині "Ультрамаркет", який знаходиться одразу біля навчального центру.

Варіанти та вартість навчання:

28 годин (7 заняття по 4 години, 1 година = 45 хв). Тривалість: від 1,5 до 2 тижнів, 3-5 разів на тиждень.

Час навчання у групі (на вибір):

денні групи з 9:30 до 12:30; з 12:30 до 15:30, з 15:30 до 18:30.
вечірні групи: з 18:30 до 21:30, з 18:45 до 21:45.

Вартість навчання: 

  • готівкою — 4500 грн
  • безготівковий розрахунок +10% — 4950 грн
Дни недели занятий на выбор
Время занятий на выбор
Занятий в неделю
Длительность занятия 4 ак. години
Часы занятий
Группы
Возраст аудитории Студенты, Взрослые
Вид подготовки Базовый курс
Город Соломенский
Преподаватель специалист-практик
Учебные материалы
Пробное занятие
Документ об окончании Сертифікат
Опции Групповые занятия, Индивидуальное обучение
Трудоустройство Нет
Условия трудоустройства

Запись на курс

Пользователи
Select people to associate with this registration.
This registration is for
Select person
Person type
New Контакт

Программа обучения

Перші страви:

  • Борщ український з пампушками
  • Борщ київські
  • Борщ полтавський
  • Борщ чернігівський
  • Борщ львівський
  • Куліш
  • Юшка
  • Щерба
  • Капустняк
  • Бульйон і суп з локшиною.

Другі страви:

  • Печеня житомирська
  • Верстака
  • Вертуни.
  • Шпундра
  • Завиванець ужгородський
  • Зрази "Хрещатик"
  • Курка тушкована з галушками
  • Індичка тушкована з рисом
  • Котлети по-київськи
  • Котлети полтавські
  • Курячі ноги фаршировані овочами та рисом.
  • Крученики
  • Кишеня (з корейки)
  • Курка фарширована млинцями з грибами.
  • Гречаники.
  • Голубці.
  • Зрази картопляні.
  • Намазка з оселедця.
  • Меживо.
  • Деруни фаршировані.
  • Лежні картопляні
  • Рибні котлети українські
  • Риба в сметанному соусі.
  • Оселедець по-київськи
  • Січеники з риби
  • Січеники з м'яса
  • Смаженина з оселедцем

Страви з тіста:

  • Тісто для млинців.
  • Тісто для вареників. Вареники з вишнею, з картоплею, з грибами, з капустою.
  • Галушки

Гуцульська та закарпатська кухня:

  • Банош
  • Суп із ластівками
  • Бограч
  • Кнедлики
  • Львівський сирник 
Адрес:
  • м. Київ, вул. Патріарха М.Скрипника, 58, офіс 4