Макарон та Зефір. Майстер клас
Описание

Якщо Ви давно мрієте навчитися готувати вишукані, ніжні та ідеальні десерти, тоді запрошуємо на майстер-клас, де ви дізнаєтеся:
1. Як зробити ідеальні шапки для макаронс.
2. Приготування наповнювача - ганаш.
3. Тонкощі приготування зефіру.
В програмі майстер-класу:
2 види макаронів:
- на італійській мерензі
- на альбуміні
4 неймовірні смаки макаронів:
1. фісташка-малина
- кюлі з малини
- ганаш фісташковий на білому шоколаді
2. манго-маракуя
- мармелад з манго
- ганаш з соком маракуї на білому шоколаді
3. кава-солена карамель
- карамель солена
- ганаш на молочному шоколаді з кавою
4. кокос-вишня
- кюлі вишневе
- ганаш на білому шоколаді з пюре кокос
2 смаки зефіру:
- смородина
- маракуя
Після проходження майстер-класу кожен учасник отримує сертифікат про отримані знання та вміння та коробочку з десертами на дегустацію.
Дни недели занятий | на выбор |
---|---|
Время занятий | на выбор |
Занятий в неделю | |
Длительность занятия | 1-3 години |
Часы занятий | |
Группы | |
Возраст аудитории | Старшеклассники, Студенты, Взрослые, Пенсионеры |
Вид подготовки | Мастер-класс |
Город | Ивано-Франковск |
Преподаватель | специалист-практик |
Учебные материалы | |
Пробное занятие | |
Документ об окончании | Сертифікат |
Опции | Групповые занятия |
Трудоустройство | Нет |
Условия трудоустройства |
Запись на курс
- м. Івано-Франківськ, вул. Чорновола 56