Майстер-клас Bocuse: in Your Kitchen
Идет набор на курс!
Срок обучения
1 день - 5 годин
Стоимость:
Стоимость за весь курс
2 200 грн.
Описание

Навчіться готувати улюблені страви високої французької кухні відомого шеф-кухаря!
- 5 годин практичного навчання
- учасників: до 12 осіб
- вивчених страв: 4
Особливості програми:
- Авторські рецепти. Всі рецепти - авторські напрацювання відомого французького кулінара - Поля Бокюза.
- Практика. Майстер-клас має практичний характер, а це означає, що всі страви Ви навчитеся готувати, відчуваючи руками кожен важливий кулінарний нюанс.
- Модерн подання. Традиційна класика як основа страви, у поєднанні з новими/сучасними смаками та модерн подачею
Програма майстер-класу:
- Яйця божоле. Яйця, виготовлені методом пошиття у вині, з соусом на основі червоного вина
- Роанський пиріг з качки і фуа гра. Сімейна святкова страва, яку можна подати гарячою або холодною.
- Риба в "луску" з картоплі. Ідеальна страва щоб здивувати вашу родину та гостей
- Бланманже з мигдалем. Старовинний вишуканий Антреме призначений для гурманів. Предок пломбіру та пудингів, який готували у кожному будинку.
Дни недели занятий | на выбор |
---|---|
Время занятий | на выбор |
Занятий в неделю | |
Длительность занятия | 5 годин |
Часы занятий | |
Группы | до 12 чел. |
Возраст аудитории | Старшеклассники, Студенты, Взрослые, Пенсионеры |
Вид подготовки | Мастер-класс |
Город | Шевченковский |
Преподаватель | специалист-практик |
Учебные материалы | |
Пробное занятие | |
Документ об окончании | Сертифікат |
Опции | Групповые занятия |
Трудоустройство | Нет |
Условия трудоустройства |
Запись на курс
Курс проводитКулінарна школа Євгена Чернухи
Адрес:
- м. Київ, вул. Жилянська, 101