Майстер-клас Ramen style: локшина without limits
Идет набор на курс!
Начало занятий
Срок обучения
1 день - 5 годин
Стоимость:
Стоимость за весь курс
2 200 грн.
Описание

Навчіться готувати ідеальний азіатський суп у трьох інтерпретаціях, досягаючи балансу спецій, ароматів та прянощів!
Особливості програми:
- Навчиться робити homemade локшину. На майстер-класі приготуємо два види handmade локшини та розкриємо всі секрети приготування
- Ідеальний бульйон. Навчимося готувати ідеальний насичений прозорий бульйон
- Рамен-конструктор. Ви самі своїми руками приготуєте Рамен від А до Я: бульйонну основу, локшину, мариновані яйця, а також м'ясо.
Програма майстер-класу:
- Рамен корейська. Традиційний пікантний суп, «таємна пристрасть» всіх корейців
- Китайський Рамен. Нотки прянощів та спецій у поєднанні з традиційною китайською локшиною
- Рамен японський. Суп, який вважають надбанням японської кухні.
- Яєчна домашня локшина. Homemade яєчна локшина за всіма правилами та паназіатськими традиціями
- Класична локшина. Класичні традиції у приготуванні домашньої локшини
Дни недели занятий | на выбор |
---|---|
Время занятий | на выбор |
Занятий в неделю | |
Длительность занятия | 5 годин |
Часы занятий | |
Группы | до 12 чел. |
Возраст аудитории | Старшеклассники, Студенты, Взрослые, Пенсионеры |
Вид подготовки | Мастер-класс |
Город | Шевченковский |
Преподаватель | специалист-практик |
Учебные материалы | |
Пробное занятие | |
Документ об окончании | Сертифікат |
Опции | Групповые занятия |
Трудоустройство | Нет |
Условия трудоустройства |
Запись на курс
Курс проводитКулінарна школа Євгена Чернухи
Адрес:
- м. Київ, вул. Жилянська, 101