Майстер-клас «СТЕЙКИ»
Идет набор на курс!
Срок обучения
1 день
Стоимость:
За занятие
2 000 грн.
Описание

Один з нашим майстер-класів bestsellers.
Будемо багато спілкуватися про м'ясо, його види та секрети приготування ідеальних стейків.
Меню:
- філе міньйон
- сет витриманих стейків Ribeye/Ribeye Prime/Ti bone
- класичний тартар
- базові соуси до стейків
Усі необхідні продукти та матеріали додано у вартість.
Обов'язково попереднє бронювання!
Дни недели занятий | на выбор |
---|---|
Время занятий | вечер |
Занятий в неделю | |
Длительность занятия | 18:30-21:00 |
Часы занятий | |
Группы | до 10 чел. |
Возраст аудитории | Студенты, Взрослые |
Вид подготовки | Мастер-класс |
Город | Центральный |
Преподаватель | специалист-практик |
Учебные материалы | Усі необхідні продукти та матеріали додано у вартість |
Пробное занятие | |
Документ об окончании | Сертифікат |
Опции | Групповые занятия |
Трудоустройство | Нет |
Условия трудоустройства |
Запись на курс
Курс проводитGastroSchool 18, Кулінарна студія
Адрес:
- м. Дніпро, пр. Олександра Поля 11 (колишній пр. Кірова) ТЦ Міріада 3 поверх)