Майстер Ресторанної Кухні. Від Теорії до Практики. Професійні Кулінарні курси

Идет набор на курс!
Начало занятий
Срок обучения
1 місяць - 44 години
Стоимость:
Стоимость за весь курс
27 000 грн.
Описание
Майстер Ресторанної Кухні. Від Теорії до Практики. Професійні Кулінарні курси

Мета курсу: Наш курс забезпечує всебічне вивчення мистецтва ресторанної кухні. Ви опануєте не тільки базові кулінарні техніки, а й отримаєте знання про роль кухаря в ресторанному бізнесі, важливість декорування страв і підготовку до вступу на ринок праці.

Тривалість та формат: Курс розрахований на 4 тижні, включає 8 лекційних та 8 практичних занять. Лекції тривають по 1,5 години кожна, а практичні заняття - по 4 години.

Викладацький склад: Наші викладачі -  кращі шеф-кухарі України, досвідчені професіонали з великим досвідом роботи в ресторанній сфері, готові поділитися своїми знаннями та навичками.

Деталі кожного заняття:

  • Лекції включають в себе ознайомлення з робочими місцями, інструментами, основами кулінарних технік, секретами приготування страв з різних куточків світу, підготовку гарнірів, соусів та десертів.
  • Практичні заняття охоплюють приготування закусок, салатів, рибних та м'ясних страв, гарнірів, соусів, десертів та навички декорування.

Працевлаштування: За умови успішного проходження курсу, сприяємо працевлаштуванню у найкращі ресторани Львівщини!

Дни недели занятий пн, вт, чт, пт
Время занятий утро, вечер
Занятий в неделю 4 заняття
Длительность занятия 1,5-4 години
Часы занятий 8:00, 8:30, 9:00, 9:30, 10:00, 10:30, 11:00, 11:30, 12:00, 12:30, 13:00, 13:30, 14:00, 14:30, 15:00, 15:30, 16:00, 16:30, 17:00
Группы до 10 чел.
Возраст аудитории Старшеклассники, Студенты, Взрослые, Пенсионеры
Вид подготовки Повышение квалификации
Город Львов
Преподаватель специалист-практик
Учебные материалы продукти та матеріально-технічна база входить у вартість
Пробное занятие
Документ об окончании Сертифікат
Опции Групповые занятия, Корпоративное обучение
Трудоустройство Нет
Условия трудоустройства

Запись на курс

Пользователи
Select people to associate with this registration.
This registration is for
Select person
Person type
New Контакт

Программа обучения

Тиждень 1: Введення в Кулінарну Галузь та Організація Кухні.

  • Понеділок: Лекція 1 - Роль кухаря в ресторанному бізнесі, ознайомлення з робочими місцями та інструментами.
  • Вівторок: Практика 1 - Готуємо закуски, включаючи хумус, роли з буряка, карпачо з гольця та інші.
  • Четвер: Лекція 2 - Основи кулінарних технік.
  • П'ятниця: Практика 2 - Готуємо салати, включаючи салат з курячою печінкою, лососем, морепродуктами та інші.

Тиждень 2: Основи Кулінарних Технік та Приготування Страв.

  • Понеділок: Лекція 3 - Секрети приготування страв з різних країн світу.
  • Вівторок: Практика 3 - Готуємо рибу, включаючи барабульку, морепродукти з чорним рисом та інші.
  • Четвер: Лекція 4 - Гарніри та соуси.
  • П'ятниця: Практика 4 - Готуємо м'ясні страви, включаючи курячий рулет, свинні медальйони та інші.

Тиждень 3: Гарніри та Соуси.

  • Понеділок: Лекція 5 - Базові соуси.
  • Вівторок: Практика 5 - Готуємо гарніри, включаючи картопляний гратен, овочевий рататуй та інші.
  • Четвер: Лекція 6 - Декорування страв та гарнірів.
  • П'ятниця: Практика 6 - Готуємо соуси, включаючи соус бешамель, голандський соус та інші.

Тиждень 4: Десерти та Декорування.

  • Понеділок: Лекція 7 - Прості десерти та їх декорування.
  • Вівторок: Практика 7 - Готуємо десерти, включаючи мільфей, шоколадно-мусове тістечко та інші.
  • Четвер: Лекція 8 - Практичне застосування навичок, підготовка до вступу на ринок праці.
  • П'ятниця: Практика 8 - Готуємо декорування страв та десертів.

 

Адрес:
  • м.Львів, вул. Хуторівка 4Б