Майстер Ресторанної Кухні. Від Теорії до Практики. Професійні Кулінарні курси
Описание

Мета курсу: Наш курс забезпечує всебічне вивчення мистецтва ресторанної кухні. Ви опануєте не тільки базові кулінарні техніки, а й отримаєте знання про роль кухаря в ресторанному бізнесі, важливість декорування страв і підготовку до вступу на ринок праці.
Тривалість та формат: Курс розрахований на 4 тижні, включає 8 лекційних та 8 практичних занять. Лекції тривають по 1,5 години кожна, а практичні заняття - по 4 години.
Викладацький склад: Наші викладачі - кращі шеф-кухарі України, досвідчені професіонали з великим досвідом роботи в ресторанній сфері, готові поділитися своїми знаннями та навичками.
Деталі кожного заняття:
- Лекції включають в себе ознайомлення з робочими місцями, інструментами, основами кулінарних технік, секретами приготування страв з різних куточків світу, підготовку гарнірів, соусів та десертів.
- Практичні заняття охоплюють приготування закусок, салатів, рибних та м'ясних страв, гарнірів, соусів, десертів та навички декорування.
Працевлаштування: За умови успішного проходження курсу, сприяємо працевлаштуванню у найкращі ресторани Львівщини!
Дни недели занятий | пн, вт, чт, пт |
---|---|
Время занятий | утро, вечер |
Занятий в неделю | 4 заняття |
Длительность занятия | 1,5-4 години |
Часы занятий | 8:00, 8:30, 9:00, 9:30, 10:00, 10:30, 11:00, 11:30, 12:00, 12:30, 13:00, 13:30, 14:00, 14:30, 15:00, 15:30, 16:00, 16:30, 17:00 |
Группы | до 10 чел. |
Возраст аудитории | Старшеклассники, Студенты, Взрослые, Пенсионеры |
Вид подготовки | Повышение квалификации |
Город | Львов |
Преподаватель | специалист-практик |
Учебные материалы | продукти та матеріально-технічна база входить у вартість |
Пробное занятие | |
Документ об окончании | Сертифікат |
Опции | Групповые занятия, Корпоративное обучение |
Трудоустройство | Нет |
Условия трудоустройства |
Запись на курс
Программа обучения
Тиждень 1: Введення в Кулінарну Галузь та Організація Кухні.
- Понеділок: Лекція 1 - Роль кухаря в ресторанному бізнесі, ознайомлення з робочими місцями та інструментами.
- Вівторок: Практика 1 - Готуємо закуски, включаючи хумус, роли з буряка, карпачо з гольця та інші.
- Четвер: Лекція 2 - Основи кулінарних технік.
- П'ятниця: Практика 2 - Готуємо салати, включаючи салат з курячою печінкою, лососем, морепродуктами та інші.
Тиждень 2: Основи Кулінарних Технік та Приготування Страв.
- Понеділок: Лекція 3 - Секрети приготування страв з різних країн світу.
- Вівторок: Практика 3 - Готуємо рибу, включаючи барабульку, морепродукти з чорним рисом та інші.
- Четвер: Лекція 4 - Гарніри та соуси.
- П'ятниця: Практика 4 - Готуємо м'ясні страви, включаючи курячий рулет, свинні медальйони та інші.
Тиждень 3: Гарніри та Соуси.
- Понеділок: Лекція 5 - Базові соуси.
- Вівторок: Практика 5 - Готуємо гарніри, включаючи картопляний гратен, овочевий рататуй та інші.
- Четвер: Лекція 6 - Декорування страв та гарнірів.
- П'ятниця: Практика 6 - Готуємо соуси, включаючи соус бешамель, голандський соус та інші.
Тиждень 4: Десерти та Декорування.
- Понеділок: Лекція 7 - Прості десерти та їх декорування.
- Вівторок: Практика 7 - Готуємо десерти, включаючи мільфей, шоколадно-мусове тістечко та інші.
- Четвер: Лекція 8 - Практичне застосування навичок, підготовка до вступу на ринок праці.
- П'ятниця: Практика 8 - Готуємо декорування страв та десертів.
- м.Львів, вул. Хуторівка 4Б