Мусові десерти для бізнесу 3.0. Майстер клас
Идет набор на курс!
Срок обучения
2 дні
Стоимость:
Стоимость за весь курс
4 800 грн.
Описание

Ви дізнаєтеся кілька рецептів найсмачніших тортів та тістечок, популярних у всьому світі, і навчитеся підбирати продукти для них.
А також дізнаєтеся професійні таємниці створення хрумкого покриття та оригінального декору (велюру, дзеркальної глазурі тощо)
Плюс робота із шоколадом! Неймовірні прикраси для десертів!
Шеф - неймовірний позитив наш Artem Kinash!
Ми надаємо:
- повністю обладнане робоче місце,
- досвідченого наставника, шеф-кухаря, який не тільки навчає, а й сам займається приготуванням їжі в ресторанах вищого класу,
- інвентар та посуд,
- якісні продукти для приготування страв,
- чай та кава, а також обід, якщо майстер-клас триває з ранку до вечора.
Дни недели занятий | на выбор |
---|---|
Время занятий | на выбор |
Занятий в неделю | |
Длительность занятия | |
Часы занятий | |
Группы | |
Возраст аудитории | Студенты, Взрослые |
Вид подготовки | Мастер-класс |
Город | Святошинский |
Преподаватель | специалист-практик |
Учебные материалы | |
Пробное занятие | |
Документ об окончании | Сертифікат |
Опции | Групповые занятия |
Трудоустройство | Нет |
Условия трудоустройства |
Запись на курс
Программа обучения
У програму МК входить приготування таких десертів:
KIEV CAKE
- фундучна меренга
- ванільне кремю
- шоколадний збитий ганаш
- компоте персик-абрикос-юзу
- мус Джандуйя
ORANGE HONEY
- цитрусові медові коржі
- хрустилант
- цитрусове конфі
- цитрусове кремю
- цитрусовий крем
- вершково-сирний мус
MONA LISA
- шоколадна Джоконда
- шоколадний дипломат
- вишневе конфі
- вишневий мус
- шоколадный мус без желатину
RED
- червоний оксамит
- хрусткий шар
- малинове кремю з трояндою
- лаймове конфі
- вершковий мус
- мус червоний оксамит
Тарталетка PISTACHIO
- фісташкове сабле
- фісташковий крем
- конфі малина-вишня
- фісташковий збитий ганаш
Тістечко TRAPICANO
- кокосова дегідрована меренга
- банановий бісквіт
- бананове кремю
- конфі манго/маракуйя
- кокосовий мус
Условия поступления
Передплата для бронювання місця 1000 грн.
Курс проводитLemon Cookery School, Кулінарна Школа Лимон
Адрес:
- м. Київ, просп. Академіка Палладіна 25а