Офіціант. Базовий онлайн курс

Идет набор на курс!
Срок обучения
3 місяці - 36 занять
Стоимость:
В месяц
7 500 грн.
Описание
Офіціант. Базовий онлайн курс

Справжній офіціант — це ас своєї справи, що віртуозно виконує все - від прийому замовлення до подачі страви. Людина, що володіє бездоганними манерами, спритна, запобіжна й уважна до запитів клієнта.

Тривалість курсу: 3 місяці, 2 дні на тиждень, 1.5 години на день.

Графік занять підбирається індивідуально (з 10-00 до 20-00). Є можливість навчання онлайн з будь-якої країни світу.

2 рівні підготовки за Європейськими вимогами. Із поглибленим знанням продажу страв чи напоїв.

Наприкінці навчання видається сертифікат двома мовами.

Дни недели занятий на выбор
Время занятий на выбор
Занятий в неделю 3
Длительность занятия 2 години
Часы занятий
Группы
Возраст аудитории Студенты, Взрослые
Вид подготовки Базовый курс
Город Онлайн
Преподаватель специалист-практик
Учебные материалы
Пробное занятие
Документ об окончании Сертифікат
Опции Групповые занятия, Индивидуальное обучение
Трудоустройство Нет
Условия трудоустройства

Запись на курс

Пользователи
Select people to associate with this registration.
This registration is for
Select person
Person type
New Контакт

Программа обучения

Глава I. Основні правила обслуговування

  • Робота із замовленням.
  • Маркетингові дослідження

Глава II

  • Ненав'язлива пропозиція
  • Техніка збільшення продажів.

Глава III

  • Основи сервірування столу.
  • Основні та допоміжні прилади.

Глава IV

  • Комфорт гостей

Глава V. Як правильно обслуговувати гостей, коли вони їдять

  • Стандарти обслуговування.
  • Правила подачі напоїв.
  • правильна подача тарілок.
  • Як обслуговувати столик, коли гості їдять.
  • Як прибрати посуд зі столу.
  • Прибирання склянок та келихів
  • Проміжне сервірування.
  • Як прибирати крихти.
  • Подання кави, десертів.

Глава VI

  • Типи та види банкетів.
  • Правила сервірування та особливості обслуговування різних видів банкету

Глава VII

  • Психологія вирішення конфліктів
  • Міжнародний повний курс

Глава VIII

  • Товарознавство напоїв.
  • Міжнародна міксологія.

Глава ІХ

  • Основні поняття у кулінарії.
  • Про характеристики смаку.
Адрес:
  • м. Одеса, вул. Базарна 70 (кут вул. Рішельєвської)