Пироги та киші. Майстер клас
Описание

На курсі за 1 день Ви приготуєте смачні пироги та киші. Розповідаємо докладно про зберігання, заготівлі та виготовлення.
Шеф - Pastry Chef Hyatt Regency Kyiv 5* Ukraine. Шеф кондитер Хаят Рідженсі Україна.
На МК ми з Вами зробимо:
• Пиріг на заварному тісті з куркою та грибами
• Пиріг на заварному тісті з капустою та яйцем
• Кіш овочевий
• Кіш з рибою та шпинатом
• Фокача
• Бабця плетінка з соусом песто та в’яленими томатами
• Пиріг із тіста філо «Спанакопіта»
• Солодкий пиріг із сезонними ягодами
Бездріжджове тісто
Заварне дріжджове тісто
Бріош
Тісто бризе
Практика підходить для всіх, хто хоче навчитися дуже смачно пекти.
Все, що буде приготовано під час майстер-класу, можна сміливо дегустувати, а також пригощати своїми творіннями друзів та родичів!
Ми надаємо:
- повністю обладнане робоче місце,
- досвідченого наставника, шеф-кухаря, який не тільки навчає, а й сам займається приготуванням їжі в ресторанах вищого класу,
- інвентар та посуд,
- якісні продукти для приготування страв,
- чай та кава, а також обід, якщо майстер-клас триває з ранку до вечора.
Дни недели занятий | на выбор |
---|---|
Время занятий | на выбор |
Занятий в неделю | |
Длительность занятия | |
Часы занятий | |
Группы | |
Возраст аудитории | Студенты, Взрослые |
Вид подготовки | Мастер-класс |
Город | Святошинский |
Преподаватель | специалист-практик |
Учебные материалы | |
Пробное занятие | |
Документ об окончании | Сертифікат |
Опции | Групповые занятия |
Трудоустройство | Нет |
Условия трудоустройства |
Запись на курс
Передплата для бронювання місця 1000 грн.
- м. Київ, просп. Академіка Палладіна 25а