Повар. Базовий курс
Описание

Курси кухарів та кулінарів стануть першою сходинкою у вашій кар'єрі. І навіть якщо надалі зникне бажання працювати в громадському харчуванні, навички справжнього кулінара в житті завжди знадобляться.
Ви отримуєте доступ до відеоуроків на Google диск. Після кожного уроку 1-1,5 години – консультація з викладачем. Ви можете поставити запитання, отримати рекомендації тощо.
Наприкінці кожного уроку практичне заняття - виконання певної страви (записуєте в зошит, обмовляєте з викладачем). Далі на практичних заняттях – готуєте цю страву.
На практичні заняття складається список та учні приносять продукти. Наприкінці практичного дня приготовлені страви можна забрати з собою або повечеряти.
Графік занять підбирається індивідуально (з 8-00 до 20-00).
Допомагаємо влаштуватися на практику у міських кафе та ресторанах. А також на літні курорти у Європі.
Наприкінці навчання видається сертифікат двома мовами.
Дни недели занятий | на выбор |
---|---|
Время занятий | на выбор |
Занятий в неделю | 2 заняття |
Длительность занятия | 2 години |
Часы занятий | |
Группы | |
Возраст аудитории | Студенты, Взрослые |
Вид подготовки | Базовый курс |
Город | Центр |
Преподаватель | специалист-практик |
Учебные материалы | |
Пробное занятие | |
Документ об окончании | Сертифікат |
Опции | Групповые занятия, Индивидуальное обучение |
Трудоустройство | Нет |
Условия трудоустройства |
Запись на курс
Программа обучения
Програма курсу:
- Про смак та дегустацію страв.
- Про сучасні тенденції у кулінарії.
- Класифікація та особливості приготування гарячих та холодних соусів.
- Технологія приготування страв:
- Салати та холодні закуски.
- Бульйони та Супи, класифікація та особливості приготування.
- Страви з сиру та яєць.
- Приготування страв з овочів та бобових.
- Приготування страв із макаронних виробів, круп.
- Прісні види тіста для варіння, для смаження та випікання.
- Дріжджові види тіста та вироби з них.
- Десерти - особливості приготування популярних європейських десертів.
- Приготування страв з м'яса, риби та птиці. М'ясо, рибу, птицю вчимо вибирати, разом із викладачем йдемо на Привоз.
- м. Одеса, вул. Базарна 70 (кут вул. Рішельєвської)