Повар. Базовий курс

Идет набор на курс!
Срок обучения
3-6 місяців
Стоимость:
В месяц
6 100 грн.
Описание
Повар. Базовий курс

Курси кухарів та кулінарів стануть першою сходинкою у вашій кар'єрі. І навіть якщо надалі зникне бажання працювати в громадському харчуванні, навички справжнього кулінара в житті завжди знадобляться.

Ви отримуєте доступ до відеоуроків на Google диск. Після кожного уроку 1-1,5 години – консультація з викладачем. Ви можете поставити запитання, отримати рекомендації тощо.

Наприкінці кожного уроку практичне заняття - виконання певної страви (записуєте в зошит, обмовляєте з викладачем). Далі на практичних заняттях – готуєте цю страву.

На практичні заняття складається список та учні приносять продукти. Наприкінці практичного дня приготовлені страви можна забрати з собою або повечеряти.

Графік занять підбирається індивідуально (з 8-00 до 20-00).

Допомагаємо влаштуватися на практику у міських кафе та ресторанах. А також на літні курорти у Європі.

Наприкінці навчання видається сертифікат двома мовами.

Дни недели занятий на выбор
Время занятий на выбор
Занятий в неделю 2 заняття
Длительность занятия 2 години
Часы занятий
Группы
Возраст аудитории Студенты, Взрослые
Вид подготовки Базовый курс
Город Центр
Преподаватель специалист-практик
Учебные материалы
Пробное занятие
Документ об окончании Сертифікат
Опции Групповые занятия, Индивидуальное обучение
Трудоустройство Нет
Условия трудоустройства

Запись на курс

Пользователи
Select people to associate with this registration.
This registration is for
Select person
Person type
New Контакт

Программа обучения

Програма курсу:

  • Про смак та дегустацію страв.
  • Про сучасні тенденції у кулінарії.
  • Класифікація та особливості приготування гарячих та холодних соусів.
  • Технологія приготування страв:
  • Салати та холодні закуски.
  • Бульйони та Супи, класифікація та особливості приготування.
  • Страви з сиру та яєць.
  • Приготування страв з овочів та бобових.
  • Приготування страв із макаронних виробів, круп.
  • Прісні види тіста для варіння, для смаження та випікання.
  • Дріжджові види тіста та вироби з них.
  • Десерти - особливості приготування популярних європейських десертів.
  • Приготування страв з м'яса, риби та птиці. М'ясо, рибу, птицю вчимо вибирати, разом із викладачем йдемо на Привоз.
Адрес:
  • м. Одеса, вул. Базарна 70 (кут вул. Рішельєвської)