Шоколадні цукерки. Майстер клас
Идет набор на курс!
Начало занятий
Срок обучения
2 дні
Стоимость:
Стоимость за весь курс
5 800 грн.
Описание

На дводенному майстер-класі ви навчитеся:
- темперувати шоколад декількома методами
- працювати з какао маслом і фарбувати його
- працювати з полікарбонатними формами
- приготуємо нарізні цукерки, мармелад, трюфель пташине молоко та відкриті цукерки
- пройдемо всі тонкощі роботи з пектинами, агарами, а також навчимося правильно поєднувати смаки
Шеф - Артем Кінаш
Ми надаємо:
- повністю обладнане робоче місце,
- досвідченого наставника, шеф-кухаря, який не тільки навчає, а й сам займається приготуванням їжі в ресторанах вищого класу,
- інвентар та посуд,
- якісні продукти для приготування страв,
- чай та кава, а також обід, якщо майстер-клас триває з ранку до вечора.
Дни недели занятий | на выбор |
---|---|
Время занятий | на выбор |
Занятий в неделю | |
Длительность занятия | |
Часы занятий | |
Группы | |
Возраст аудитории | Студенты, Взрослые |
Вид подготовки | Мастер-класс |
Город | Святошинский |
Преподаватель | специалист-практик |
Учебные материалы | |
Пробное занятие | |
Документ об окончании | Сертифікат |
Опции | Групповые занятия |
Трудоустройство | Нет |
Условия трудоустройства |
Запись на курс
Программа обучения
•Пташине молоко
-Фундучне
-Фісташкове
•Трюфель
-Карамельний
-Малиновий
•Відкрита цукерка
-Малібу
-Фісташка
•Мармелад
-Мандарин/обліпиха
-Малина/маракуйя
•Нарізні цукерки
-Снікерс
-Хрумкий апельсин
•Корпусні цукерки
-Манго маракуйя
-Джандуйя
-Соусеп
-Апельсин коріандр
-Полуниця базилік
Условия поступления
Передплата для бронювання місця 1000 грн.
Курс проводитLemon Cookery School, Кулінарна Школа Лимон
Адрес:
- м. Київ, просп. Академіка Палладіна 25а