Smart home culinary. Базовий курс

Идет набор на курс!
Начало занятий
Срок обучения
4 дні
Стоимость:
Стоимость за весь курс
9 000 грн.
Описание
Smart home culinary. Базовий курс

НЕМАЄ ЧАСУ ДЛЯ КУЛІНАРІЇ ТЕПЕР НЕ ПРО ВАС!

  • Приходите з роботи та максимум на що вистачає сил – це приготувати бутерброд чи розігріти позавчорашню їжу? Ми виправимо цю ситуацію і ввечері Ви готуватимете свіжі страви з-під ножа!

МАКСИМАЛЬНА ЕКОНОМІЯ ЧАСУ І ФІНАНСІВ

  • Кілька годин, проведених за плитою перетворяться на 30 хвилин задоволення, а витрачена сума на продукти буде найраціональнішою статтею витрат у Вашому бюджеті, адже Ви не викинете ні грама продуктів на сміття!

ГОТУВАТИ ШВИДКО ЗА 30 ХВИЛИН ТУТ І ЗАРАЗ

  • Страви з'являтимуться на Вашому столі з такою ж швидкістю, як подають їх у ресторанах: салат за 15 хвилин, супи та бульйони за 20 хвилин, основна страва та десерти за 30 хвилин – 40 хвилин!

4 дні = 20 годин = понад 30 страв та кулінарних технік

Ви будете готувати рівно стільки, скільки потрібно Вам та Вашій родині та правильно підходити до заготовок, і, головне, смачна здорова їжа своїми руками!

Адаптована програма роботи професійної кухні ресторану для домашнього використання.

Кулінарний курс Smart Home Culinary:

  • 5 днів практики. Щодня це нова тематика та 100% практичне відпрацювання, де теорія розглядається в процесі приготування.
  • Продукти та інвентар. Професійні зали обладнані потрібною побутовою технікою, а перед початком навчального дня на столах вже потрібні продукти для приготування.
  • Все для навчання. Для навчання з собою не потрібно мати нічого. Ми видаємо фартух, друковані матеріали, блокноти та сумку для приготовлених страв. Так само у школі у процесі навчання можна випити смачний чай та каву.
Дни недели занятий на выбор
Время занятий на выбор
Занятий в неделю
Длительность занятия 5 годин
Часы занятий
Группы
Возраст аудитории Студенты, Взрослые
Вид подготовки Базовый курс
Город Шевченковский
Преподаватель специалист-практик
Учебные материалы
Пробное занятие
Документ об окончании Сертифікат
Опции Групповые занятия
Трудоустройство Нет
Условия трудоустройства

Запись на курс

Пользователи
Select people to associate with this registration.
This registration is for
Select person
Person type
New Контакт

Программа обучения

День 1

КУЛІНАРНІ ТЕХНОЛОГІЇ:

  • Основи бульйонів, крем-супів та японських супів
  • Кнельні маси
  • Мариноване м'ясо/риба
  • Салатні заправки: бальзамічні, дресинги, діпи

РЕЦЕПТИ:

  • Крем-суп із шпинату та кнелями із сьомги
  • Терин з курки з японським майонезом
  • Тар-тар із яловичини;
  • Севіче з рибою
  • Салат Цезар;
  • Листя салату з малиновим дресингом
  • Суп «Nabe» з морепродуктами;

День 2

КУЛІНАРНІ ТЕХНОЛОГІЇ:

  • Універсальні класичні соуси
  • Робота з фаршем WOK — одна технологія та 1000 рецептів
  • Різновиди тіста: Філо/Fresco для пасти

РЕЦЕПТИ:

  • Суп Minestrone з соусом «Pesto»
  • Італійські м'ясні кульки «Polpette» із соусом Marinara
  • WOK з індички з овочами та соусом манго
  • Вишневий пиріг у тісті Filo
  • Равіолі з птиці з сирним соусом

День 3

КУЛІНАРНІ ТЕХНОЛОГІЇ:

  • Швидке та повільне приготування м'яса (тушіння/гриль)
  • Ступені прожарювання для ідеального стейка
  • Вибір, види витримки та приготування м'яса
  • Темпура
  • Вершкова основа для десертів

РЕЦЕПТИ:

  • Швидка качка по-пекінськи
  • Темпура з овочів із пряним соєвим соусом
  • Fricasse з курки
  • Стейк T-bone
  • Panna - Cotta з апельсиновим мармеладом

День 4

КУЛІНАРНІ ТЕХНОЛОГІЇ:

  • Рис різних сортів
  • Основи голландських соусів
  • Готування риби
  • Пісочне тісто
  • Пашотування
  • Основи для сорбету

РЕЦЕПТИ:

  • Різотто з морепродуктів
  • Скумбрія в травах
  • Яйця «Benedict» з соусом «Hollandaise»
  • Кіш-лорен з двома начинками
  • Сорбет з ягід
Адрес:
  • м. Київ, вул. Жилянська, 101