Сучасні десерти для Кенді-бару. Авторський майстер клас
Описание

Cooking - аудиторія обладнана сучасною технікою та модульними робочими місцями на 15 практикуючих студентів.
Ви опрацюєте:
1. Покриття
- дзеркальна глазур на білому шоколаді
- глазур гурме
- велюр
2. Бісквіт
- фундучний
- джаконда
- шоколадний безглютеновий
В програмі курсу:
1) Манго- маракуя (мусовий десерт)
- кулі манго маракуя
- мус маракуя
- бісквіт джаконда
- хрусткий шар
2) Беліз- крем брюле (мусовий десерт)
- крем Брюле
- шоколадний мус Бейліз
- бісквіт джаконда
- хрусткий шар на молочному шоколаді
3) Соковита ягода (мусовий десерт)
- конфі полуничне
- ванільна Кремю
- ягідний мус
- бісквіт джаконда
4) Взбити карамель - подвійний горіх (мусовий десерт)
- горіховий мус
- шоколадний безглютеновий бісквіт
- фундучний бісквіт
- взбити карамель
- хрусткий шар
5) Трайфл
6) Панна-кота ягідна
7) Снікерс
8) Тірамісу
9) Тарта лимон маракуя
- швейцарська МЕРЕНГА
- франжипан мигдалевий
- лимоний курд
- маракуя - лимон мус
- павлова -малинова
Після курсу кожен учасник отримає:
- сертифікат про проходження курсу
- власний бокс з десертами
- цікаві знайомства
- практику та вміння
Дни недели занятий | на выбор |
---|---|
Время занятий | на выбор |
Занятий в неделю | |
Длительность занятия | |
Часы занятий | |
Группы | |
Возраст аудитории | Старшеклассники, Студенты, Взрослые |
Вид подготовки | Мастер-класс |
Город | Ивано-Франковск |
Преподаватель | специалист-практик |
Учебные материалы | |
Пробное занятие | |
Документ об окончании | Сертифікат |
Опции | Групповые занятия |
Трудоустройство | Нет |
Условия трудоустройства |
Запись на курс
- м. Івано-Франківськ, вул. Чорновола 56