Трендова пасхальна випічка. Майстер клас
Идет набор на курс!
Срок обучения
1 день
Стоимость:
Стоимость за весь курс
3 200 грн.
Описание

Класична пасхальна випічка у поєднанні з подихом молодіжних трендів і смаків.
Курс ідеально підійде як для випічки вдома, так і для професійних кондитерів, які розширюють свій асортимент.
За один день майстер-класу ми навчимося:
⁃ робити заміси тіста
⁃ правильно працювати з дріжджами
⁃ декорувати паски
⁃ навчимося правильно зберігати випічку
⁃ дізнаємось тонкощі продовження строку придатності і зберігання
У програмі:
- Італійський панеттоне
- Краффін шоколадний
- Краффін з вишневими цукатами
- Сирна паска
- Тістечко з морквяним бісквітом і сирним мусом
- Медовий торт
- Медові пряники
Ми надаємо:
- повністю обладнане робоче місце,
- досвідченого наставника, шеф-кухаря, який не тільки навчає, а й сам займається приготуванням їжі в ресторанах вищого класу,
- інвентар та посуд,
- якісні продукти для приготування страв,
- чай та кава, а також обід, якщо майстер-клас триває з ранку до вечора.
Дни недели занятий | на выбор |
---|---|
Время занятий | на выбор |
Занятий в неделю | |
Длительность занятия | |
Часы занятий | |
Группы | |
Возраст аудитории | Студенты, Взрослые |
Вид подготовки | Мастер-класс |
Город | Святошинский |
Преподаватель | специалист-практик |
Учебные материалы | |
Пробное занятие | |
Документ об окончании | Сертифікат |
Опции | Групповые занятия |
Трудоустройство | Нет |
Условия трудоустройства |
Запись на курс
Условия поступления
Передплата для бронювання місця 1000 грн.
Курс проводитLemon Cookery School, Кулінарна Школа Лимон
Адрес:
- м. Київ, просп. Академіка Палладіна 25а