Тренінг Сам собі бариста

Идет набор на курс!
Срок обучения
1 день
Стоимость:
Стоимость за весь курс
3 200 грн.
Описание
Тренінг Сам собі бариста

Хочеш навчитися готувати ідеальну каву та розбиратися в її тонкощах?
Цей інтенсивний одноденний тренінг дасть тобі необхідні знання та практичні навички, щоб ти міг працювати баристою або просто готувати найкращу каву вдома!


🔍 Що ти отримаєш на тренінгу?

✅ Повне розуміння кави як продукту – від зерна до чашки.
✅ Практику з 5+ видами кави з різних країн та обсмажок.
✅ Вміння готувати правильний еспресо та працювати з молоком.
Основи латте-арту – навчишся створювати кавові візерунки.
✅ Досвід роботи з професійним кавовим обладнанням.


🎓 По закінченню тренінгу ти зможеш:

✅ Відрізняти якісну каву та визначати її смак.
✅ Вміти готувати ідеальний еспресо та молочні напої.
✅ Працювати з професійним обладнанням.
✅ Опанувати базові навички латте-арту.
✅ Зрозуміти, чи підходить тобі кар'єра бариста.

📢 Тренінг ідеально підходить для:

✔️ Початківців, які хочуть освоїти професію бариста.
✔️ Любителів кави, які хочуть готувати ідеальну каву вдома.
✔️ Працівників закладів, які хочуть підвищити кваліфікацію.

🚀 Встигни забронювати місце на найближчий тренінг!

📲 Реєструйся просто зараз!

Дни недели занятий на выбор
Время занятий на выбор
Занятий в неделю
Длительность занятия 5 годин
Часы занятий 12:00
Группы до 10 чел.
Возраст аудитории Студенты, Взрослые
Вид подготовки Базовый курс
Город Львов
Преподаватель специалист-практик
Учебные материалы
Пробное занятие
Документ об окончании Сертифікат
Опции Групповые занятия
Трудоустройство Нет
Условия трудоустройства

Запись на курс

Пользователи
Select people to associate with this registration.
This registration is for
Select person
Person type
New Контакт

Программа обучения

  • введення в роботу;
  • робота з обладнанням;
  • кава як продукт;
  • вибір зерна, основні фактори на які звертати увагу при роботі;
  • еспресо (що це, і яке воно);
  • приготування 5 видів не правильного еспресо;
  • приготування 4 окремих смаків еспресо;
  • як приготувати правильне еспресо;
  • налаштування правильного еспресо;
  • вибір молока (на що звертати увагу);
  • приготування правильно/неправильно збитого молока;
  • приготування всіх молочних напоїв з меню (різниця між ними);
  • лате арт (основи правильного лате арту, і базові малюнки);
  • завершення робочого дня з кавовим обладнанням.
Адрес:
  • м. Львів, вул. Пекарська, 51