Тренінг Сам собі бариста
Описание

Хочеш навчитися готувати ідеальну каву та розбиратися в її тонкощах?
Цей інтенсивний одноденний тренінг дасть тобі необхідні знання та практичні навички, щоб ти міг працювати баристою або просто готувати найкращу каву вдома!
🔍 Що ти отримаєш на тренінгу?
✅ Повне розуміння кави як продукту – від зерна до чашки.
✅ Практику з 5+ видами кави з різних країн та обсмажок.
✅ Вміння готувати правильний еспресо та працювати з молоком.
✅ Основи латте-арту – навчишся створювати кавові візерунки.
✅ Досвід роботи з професійним кавовим обладнанням.
🎓 По закінченню тренінгу ти зможеш:
✅ Відрізняти якісну каву та визначати її смак.
✅ Вміти готувати ідеальний еспресо та молочні напої.
✅ Працювати з професійним обладнанням.
✅ Опанувати базові навички латте-арту.
✅ Зрозуміти, чи підходить тобі кар'єра бариста.
📢 Тренінг ідеально підходить для:
✔️ Початківців, які хочуть освоїти професію бариста.
✔️ Любителів кави, які хочуть готувати ідеальну каву вдома.
✔️ Працівників закладів, які хочуть підвищити кваліфікацію.
🚀 Встигни забронювати місце на найближчий тренінг!
📲 Реєструйся просто зараз!
Дни недели занятий | на выбор |
---|---|
Время занятий | на выбор |
Занятий в неделю | |
Длительность занятия | 5 годин |
Часы занятий | 12:00 |
Группы | до 10 чел. |
Возраст аудитории | Студенты, Взрослые |
Вид подготовки | Базовый курс |
Город | Львов |
Преподаватель | специалист-практик |
Учебные материалы | |
Пробное занятие | |
Документ об окончании | Сертифікат |
Опции | Групповые занятия |
Трудоустройство | Нет |
Условия трудоустройства |
Запись на курс
Программа обучения
- введення в роботу;
- робота з обладнанням;
- кава як продукт;
- вибір зерна, основні фактори на які звертати увагу при роботі;
- еспресо (що це, і яке воно);
- приготування 5 видів не правильного еспресо;
- приготування 4 окремих смаків еспресо;
- як приготувати правильне еспресо;
- налаштування правильного еспресо;
- вибір молока (на що звертати увагу);
- приготування правильно/неправильно збитого молока;
- приготування всіх молочних напоїв з меню (різниця між ними);
- лате арт (основи правильного лате арту, і базові малюнки);
- завершення робочого дня з кавовим обладнанням.
- м. Львів, вул. Пекарська, 51