Віденська випічка. Майстер клас
Идет набор на курс!
Срок обучения
3 дні - 12 ак. годин
Стоимость:
Стоимость за весь курс
2 000 грн.
Описание

Час навчання у групі (на вибір):
денні групи з 9:30 до 12:30; з 12:30 до 15:30, з 15:30 до 18:30.
Навчання відбувається в аудиторіях навчального центру (з кухнею). 100% практика.
Після закінчення курсу Ви вмітимете:
Аудиторія курсу - усі бажаючі навчитися випікати віденську випічку
Програма курсу:
Листкова випічка:
- Круасан класичний
- Круасан двокольоровий
- Круасан «Міндальний»
- Круасан Малиновий
- Круасан «Гарячий шоколад»
- Листкова шоколадна булочка
- Листкова «Карамельна-горіхова» булочка
- Листковий завиток
- Листковий завиток
- Кіски з листкового тіста проста
- Кіски з листкового тіста складна
- Ванільна булочка з листковою сіточкою
- Снек із листкового тіста
- Листковий конверт з ягодами
- Равлик «Малинова з цукатами»
- Равлик «Ванильний з родзинками»
- Яблучна слойка з корицею та мигдалем
- Листковий пай з грушею і вафельною крихтою
Здобна випічка:
- Італійська «Панеттоне з цукатами»
- Куглоф з фісташкою та апельсином
- Бріош з ванільним кремом та ягодами
- Бріош з екзотичним кремом
- Бріош з ананасом і чорною смородиною
- Бріош з полуницею та хрустким крамблом
- Освіжаючий пончик
Гастрономічна випічка:
- Бріош з оливками, беконом та сиром «Сулугуні»
- Бріош з томатами, базиліком та сиром «Моцарелла»
Дни недели занятий | на выбор |
---|---|
Время занятий | на выбор |
Занятий в неделю | |
Длительность занятия | 4 ак. години |
Часы занятий | |
Группы | |
Возраст аудитории | Студенты, Взрослые |
Вид подготовки | Мастер-класс |
Город | Соломенский |
Преподаватель | специалист-практик |
Учебные материалы | |
Пробное занятие | |
Документ об окончании | Сертифікат |
Опции | Групповые занятия, Индивидуальное обучение |
Трудоустройство | Нет |
Условия трудоустройства |
Запись на курс
Курс проводитАнастасія, навчальний бізнес центр
Адрес:
- м. Київ, вул. Патріарха М.Скрипника, 58, офіс 4