Випікання та декорування Пряників. Майстер клас
Идет набор на курс!
Срок обучения
2 заняття - 8 ак. годин
Стоимость:
Стоимость за весь курс
1 500 грн.
Описание

8 академічних годин навчання, які перетворять ваше захоплення в професію!
(2 заняття по 4 ак. години, 1 ак. година = 45 хв). Тривалість: від 1 до 2 днів.
🕒 Гнучкий графік занять:
- Денні групи: 9:30 до 12:30; 12:30 до 15:30; 15:30 до 18:30.
Випікання та декорування пряників — це професійний курс для кондитерів-початківців, які хочуть навчитися працювати з айсингом в різних техніках.
Майстер-клас із пряників навчить слухачів як спекти найсмачніші пряники, які сподобаються без винятку всім.
Під час навчання слухачі навчаються:
- працювати із цукровою глазур'ю,
- створювати неповторний дизайн пряників,
- красиво декорувати пряники.
Дни недели занятий | на выбор |
---|---|
Время занятий | на выбор |
Занятий в неделю | |
Длительность занятия | 4 ак. години |
Часы занятий | |
Группы | |
Возраст аудитории | Студенты, Взрослые |
Вид подготовки | Базовый курс |
Город | Соломенский |
Преподаватель | специалист-практик |
Учебные материалы | |
Пробное занятие | |
Документ об окончании | Диплом |
Опции | Групповые занятия, Индивидуальное обучение |
Трудоустройство | Нет |
Условия трудоустройства |
Запись на курс
Программа обучения
Програма навчання
1. Виготовлення:
- Збірники рецептур ароматного пряничного тіста.
- Рецепти тіста для печива.
- Рецепти айсингу (білкової глазурі).
2. Інструменти та матеріали:
- Види харчових барвників (сухі, гелеві, пасти).
- Інструменти та матеріали для розпису: фломастери, кольоровий цукор, готовий солодкий декор, кисті для вишивки, трафарети.
- Створення будь-яких форм за шаблоном.
3. Розпис:
- Техніка заливання.
- Техніка обведення малюнка.
- Декорування.
- Усі тонкощі роботи з кольором.
Курс проводитАнастасія, навчальний бізнес центр
Адрес:
- м. Київ, вул. Патріарха М.Скрипника, 58, офіс 4