Все про тарти. Майстер клас
Описание

На майстер-класі з тортів та тістечок з Вами працюватиме шеф-кондитер Артем Кінаш, справжній ас зі створення ексклюзивних десертів. Він наочно покаже, які чудові тарти та тарталетки можна приготувати вдома.
Ми навчимося:
- готувати пластичне та однорідне пісочне тістом з яким легко працювати
- дізнаємося правильну техніку роботи з тісто та складання тарта
- навчимося працювати в перфорованими кільцями без проблем
- приготуємо 6 різних видів шаблі та зробимо шоколадний декор
- приготуємо тарти, які не осідають після випічки, а залишаються з ідеальними стінками та дном
- зберемо багаторівневі тарти з начинками та мусами
- розберемося в теорії збитих ганашей і приготуємо шовковисті креми, які чудово тримають форму
- зробимо ідеально дрібний і бархатистий велюр
Ми надаємо:
- повністю обладнане робоче місце,
- досвідченого наставника, шеф-кухаря, який не тільки навчає, а й сам займається приготуванням їжі в ресторанах вищого класу,
- інвентар та посуд,
- якісні продукти для приготування страв,
- чай та кава, а також обід, якщо майстер-клас триває з ранку до вечора.
Дни недели занятий | на выбор |
---|---|
Время занятий | на выбор |
Занятий в неделю | |
Длительность занятия | |
Часы занятий | |
Группы | |
Возраст аудитории | Студенты, Взрослые |
Вид подготовки | Мастер-класс |
Город | Святошинский |
Преподаватель | специалист-практик |
Учебные материалы | |
Пробное занятие | |
Документ об окончании | Сертифікат |
Опции | Групповые занятия |
Трудоустройство | Нет |
Условия трудоустройства |
Запись на курс
Программа обучения
Тарталетки
«ФУНДУЧНА АРАБІКА»
-фундучне сабле
-збитий кавовий ганаш
-фундучний запечений крем
-кавова намелака
"НЕ ГАЛЬМУЙ…"
-шоколадне сабле
-хрустилант
-арахісова карамель
-сирний мус
-збитий арахісовий ганаш
«CHROMATIKA»
-мигдальне сабле
-хрумкий шар
-кремю малина/троянда
-малинове конфі
-малиновий мус
"MOJO"
-безглютенове сабле
-мигдальний франжипан
-збитий полуничний ганаш
-гель лайм/м'ята
«BABYLON»
-мигдальне сабле
-кокосова намелака
-мангове кремю
-конфі манго/лайм
-ананасовий кранч
«SALUT»
-сабле бретон
-лимонний крем
-ванільний шантії
-вишневий гель
-італійська меренга
«ATLANTIC»
-солене сабле з горгондзолою
-чизкейк з кіноа
-лосось
-мікс зелені
-чері
Передплата для бронювання місця 1000 грн.
- м. Київ, просп. Академіка Палладіна 25а