Як відкрити свій ресторан. Онлайн курс

Идет набор на курс!
Срок обучения
10 занять + 3 консультації
Стоимость:
Стоимость за весь курс
15 500 грн.
Описание
Як відкрити свій ресторан. Онлайн курс

Учень заповнює необхідний своєї роботи пакет документів.

Графік занять: підбирається індивідуально (з 8-00 до 20-00). Є можливість навчання онлайн з будь-якої країни світу.

Наприкінці навчання видається сертифікат двома мовами.

Ви отримаєте відповіді на питання:

  • Як досягти стандарту якості страв?
  • Як прописати чек-листи?
  • Як прописати посадові інструкції?
  • Як прорахувати середній чек?
  • Як прорахувати точку окупності закладу?
  • Як прорахувати повернення інвестицій?
  • Як розставити обладнання на кухні
  • Скільки потрібно кВт для роботи закладу?
  • Як отримати всі дозволи для роботи?
  • Як поводитися при перевірках?
  • Як відкрити кафе, бар чи ресторан?
  • Які підводні камені чекають у процесі відкриття?
  • Скільки потрібно грошей, щоб відкрити кафе, бар чи ресторан?
  • Як знайти приміщення?
  • Яка концепція спрацює?
  • Як зібрати повну залу гостей?
  • Де шукати шеф-кухаря?
  • Де шукати персонал?
  • Як ділити чайові?
  • Як вести облік товарів?
  • Як боротися з крадіжками у ресторані?
Дни недели занятий на выбор
Время занятий на выбор
Занятий в неделю 2
Длительность занятия 2 години
Часы занятий
Группы
Возраст аудитории Взрослые
Вид подготовки Базовый курс
Город Онлайн
Преподаватель специалист-практик
Учебные материалы
Пробное занятие
Документ об окончании Сертифікат
Опции Индивидуальное обучение
Трудоустройство Нет
Условия трудоустройства

Запись на курс

Пользователи
Select people to associate with this registration.
This registration is for
Select person
Person type
New Контакт

Программа обучения

Тема I: Коротка історія ресторанного бізнесу

  •  Сучасна індустрія харчування
  • Навчання персоналу.
  • Ризик
  • Ресторан подібний до театру.
  • Хто відкриває ресторан і чому?

Тема II: Місце розташування ресторану

  • Важливість вибору місця
  • Як вибирати приміщення?

Тема III: Успішний ресторан

  • Чинник, що впливає на прибутковість ресторану
  • Реклама. Аналіз ефективності та зниження вартості
  • Витрати. Мінімізація. Пріоритети
  • Якість послуг, значення деталей
  • Виїзне обслуговування. Втілення ідей
  • Таблиця оцінки ресторану

Тема IV: Створення команди

  • Підбір та виховання лідерів
  • Форма оплати
  • Навчання персоналу
  • Взаємини підрозділів
  • Взаємозамінність працівників
  • Посадова інструкція
  • Робота з відвідувачем
  • Чайові, як отримувати більше і як розподілити
  • Збіг цілей команди та господаря
  • Навички швидкісної роботи
  • Організація робочого місця

Тема V: Організація продажів

  • Асортимент. Мінімізація. Межі розширення
  • Мінімальний асортимент бару
  • Закупівля у ресторан
  • Робота з постачальниками
  • Взаємозамінність товарів
  • Подання страв та напоїв
  • Використання елементів шоу обслуговуючим персоналом
  • Складання меню карт бару, карти вин
  • Збільшення прибутку та зниження собівартості страв та напоїв
  • Зняття залишків
  • Крадіжка
  • Способи визначення нечесного персоналу
  • Знижки, опис, частування-сюрпризи і головне, щоб вони були лише приємними
Адрес:
  • м. Одеса, вул. Базарна 70 (кут вул. Рішельєвської)