Як відкрити свій ресторан. Онлайн курс
Идет набор на курс!
Срок обучения
10 занять + 3 консультації
Стоимость:
Стоимость за весь курс
15 500 грн.
Описание

Учень заповнює необхідний своєї роботи пакет документів.
Графік занять: підбирається індивідуально (з 8-00 до 20-00). Є можливість навчання онлайн з будь-якої країни світу.
Наприкінці навчання видається сертифікат двома мовами.
Ви отримаєте відповіді на питання:
- Як досягти стандарту якості страв?
- Як прописати чек-листи?
- Як прописати посадові інструкції?
- Як прорахувати середній чек?
- Як прорахувати точку окупності закладу?
- Як прорахувати повернення інвестицій?
- Як розставити обладнання на кухні
- Скільки потрібно кВт для роботи закладу?
- Як отримати всі дозволи для роботи?
- Як поводитися при перевірках?
- Як відкрити кафе, бар чи ресторан?
- Які підводні камені чекають у процесі відкриття?
- Скільки потрібно грошей, щоб відкрити кафе, бар чи ресторан?
- Як знайти приміщення?
- Яка концепція спрацює?
- Як зібрати повну залу гостей?
- Де шукати шеф-кухаря?
- Де шукати персонал?
- Як ділити чайові?
- Як вести облік товарів?
- Як боротися з крадіжками у ресторані?
Дни недели занятий | на выбор |
---|---|
Время занятий | на выбор |
Занятий в неделю | 2 |
Длительность занятия | 2 години |
Часы занятий | |
Группы | |
Возраст аудитории | Взрослые |
Вид подготовки | Базовый курс |
Город | Онлайн |
Преподаватель | специалист-практик |
Учебные материалы | |
Пробное занятие | |
Документ об окончании | Сертифікат |
Опции | Индивидуальное обучение |
Трудоустройство | Нет |
Условия трудоустройства |
Запись на курс
Программа обучения
Тема I: Коротка історія ресторанного бізнесу
- Сучасна індустрія харчування
- Навчання персоналу.
- Ризик
- Ресторан подібний до театру.
- Хто відкриває ресторан і чому?
Тема II: Місце розташування ресторану
- Важливість вибору місця
- Як вибирати приміщення?
Тема III: Успішний ресторан
- Чинник, що впливає на прибутковість ресторану
- Реклама. Аналіз ефективності та зниження вартості
- Витрати. Мінімізація. Пріоритети
- Якість послуг, значення деталей
- Виїзне обслуговування. Втілення ідей
- Таблиця оцінки ресторану
Тема IV: Створення команди
- Підбір та виховання лідерів
- Форма оплати
- Навчання персоналу
- Взаємини підрозділів
- Взаємозамінність працівників
- Посадова інструкція
- Робота з відвідувачем
- Чайові, як отримувати більше і як розподілити
- Збіг цілей команди та господаря
- Навички швидкісної роботи
- Організація робочого місця
Тема V: Організація продажів
- Асортимент. Мінімізація. Межі розширення
- Мінімальний асортимент бару
- Закупівля у ресторан
- Робота з постачальниками
- Взаємозамінність товарів
- Подання страв та напоїв
- Використання елементів шоу обслуговуючим персоналом
- Складання меню карт бару, карти вин
- Збільшення прибутку та зниження собівартості страв та напоїв
- Зняття залишків
- Крадіжка
- Способи визначення нечесного персоналу
- Знижки, опис, частування-сюрпризи і головне, щоб вони були лише приємними
Адрес:
- м. Одеса, вул. Базарна 70 (кут вул. Рішельєвської)