Зефірна флористика з нуля (1+2). Майстер клас

Условия акции
Акция

Акція! Встигни записатися за акційною ціною!

Идет набор на курс!
Срок обучения
16 ак. годин
Стоимость:
Стоимость за весь курс
3 600 грн.
Описание
Зефірна флористика з нуля (1+2). Майстер клас

16 академічних годин навчання, які перетворять ваше захоплення в професію!

(4 занять по 4 ак. години, 1 ак. година = 45 хв).

🕒 Гнучкий графік занять:

  • Денні групи: 9:30 до 12:30; 12:30 до 15:30; 15:30 до 18:30.

Зефірна флористика з нуля — це професійне навчання кондитерів. На курсах Ви навчитеся виготовляти мармелад, маршмеллоу та зефір за оригінальними рецептами. Навчитесь створювати зефірні композиції та букети. Курс складається з початкової підготовки та вивчення рецептур та практики з приготування солодощів.

Після закінчення курсу Ви вмітимете:

  • Професійно виготовляти зефір;
  • Створювати різні квіти із зефіру та компонувати їх у букеті;
  • Виготовляти маршмеллоу;
  • Виготовляти мармелад.

Після закінчення навчання видається диплом та заявки на роботу.

Дни недели занятий на выбор
Время занятий на выбор
Занятий в неделю
Длительность занятия 4 ак. години
Часы занятий
Группы
Возраст аудитории Студенты, Взрослые
Вид подготовки Базовый курс
Город Соломенский
Преподаватель специалист-практик
Учебные материалы
Пробное занятие
Документ об окончании Диплом
Опции Групповые занятия, Индивидуальное обучение
Трудоустройство Нет
Условия трудоустройства

Запись на курс

Пользователи
Select people to associate with this registration.
This registration is for
Select person
Person type
New Контакт

Программа обучения

Програма навчання

Зефір, теорія та практика:

Теорія зефіру

  • Принципи роботи з агар-агаром
  • Технологія приготування зефіру
  • складові
  • Інвентар

Приготування зефіру

  • Про яблучне пюре і сироп
  • Види приготування зефіру
  • Завитки
  • Зберігання

Рецепти:

  • Ягідний зефір (манго-маракуя, чорна смородина, чорниця, журавлина-кориця, полуниця-ваніль)
  • Яблучний зефір
  • Кавовий зефір

Мармелад

  • Види пектину та принципи роботи з цим желюючим агентом
  • Технологія приготування мармеладів на різних фруктових та ягідних пюре.
  • Вибір інвентарю

Маршмеллоу

  • Принципи роботи з желатином
  • Технологія приготування маршмеллоу будь-якого смаку
  • Вибір інвентарю

Рецепти:

  • Кокосові маршмеллоу
  • Малинові маршмеллоу
  • Ванільний
  • Троянда
  • Меренгі - французька, швейцарська, італійська

Зефірна флористика:

Підготовка до зефірних квітів

  • Білковий заварний крем

Букет троянд

  • Троянди (4 види)
  • Роза Остіна
  • Листя та зелень
  • Бутон

Букет лілій

  • Лілії
  • Тюльпани

Букет з жоржинами

  • Анемони
  • Хризантеми
  • Жоржини

Букет з бузком

  • Ранункулюс
  • Бузок
  • Еустома

Букет півонії

  • Півонія махрова
  • Півонія з відкритою серцевиною
  • Гортензія
  • Орхідеї

Польовий букет

  • Макі
  • Ромашка
  • Фантазійна ромашка
  • Фрейзія
  • Волошка
  • Лаванда

Різне складання букетів

  • Складання букета без каркаса
  • Складання букета в кошику
  • Складання букета на каркасі асиметрична
Адрес:
  • м. Київ, вул. Патріарха М.Скрипника, 58, офіс 4