Майстер-клас UA Modern: нові традиції

Йде набір на курс!
Термін навчання
1 день
Вартість курсу
2 200.00 грн

Наша рідна та всім близька українська кухня.

Адже всі ми спочатку, поки не було такого великого розмаїття точок харчування різних кухонь світу, звикли смачно їсти соковиті домашні котлетки, голубці, український червоний борщ!

Тисячі рецептів і в кожного будинку він свій! Згадайте, як мами та бабусі намагалися повторити найсмачніші котлети або дізнатися правильний рецепт борщу, який вони із задоволенням готували вдома.

На цьому занятті ми розкриємо основні секрети для найсмачнішого домашнього обіду та обов'язково приділимо час традиційним найдавнішим стравам Української кухні.

  • Тривалість: 5 годин
  • Кількість опрацьованих рецептів: 5

Записатися на проходження курсу

Формат навчання
Оффлайн
Дата початку занять
13 грудня 2025
Термін навчання
1 день
Тривалість одного заняття
5 годин
Загальна кількість годин навчання
5
Допомога з працевлаштуванням
Нi

Сертифікат

сертифікат

Організатор

м. Київ, вул. Жилянська, 101

Програма курса

  • Червоний борщ Sous-vide
  • Домашня ковбаса приготовлена ​​за низької температури з перлотто з білих грибів
  • Голубці Sous-vide із синьою капустою
  • Парові вареники з сьомгою, чорною сметаною та ікрою з червоного апельсина.
  • Сирна запіканка в дзеркальній глазурі з манго маракуйя гелем.