Управління рестораном, кафе. Онлайн курс. Індивідуальне навчання

Идет набор на курс!
Продолжительность обучения
10 занять + 2 консультації
Стоимость курса
10 500.00 грн

Ні для кого не секрет, що ресторанний бізнес одна з галузей, яка за прогнозами насилу виживає, і зазнає краху не один заклад.

Але це не лякає - найсміливіші не впадають у відчай і борються за свій бізнес. А для справжніх бійців це шанс і його треба не прогаяти...

Почни навчатися зараз. Створи свій креативний концепт підприємства в колі досвідчених тренерів.

Зміцни свої знання і стань на сходинку крутіше ніж був учора. Це твій шанс йти в ногу з часом, це твій шанс бути готовим до нового життя.

З новими знаннями ми завжди потрібні, нам не страшні зміни.

Тривалість курсу: 1 місяць, 2 дні на тиждень, 2 години на день.

Графік занять підбирається індивідуально (з 8-00 до 20-00). Є можливість навчання онлайн з будь-якої країни світу.

Наприкінці навчання видається сертифікат двома мовами.

Програма курсу:

  • Модуль 1. Ласкаво просимо до ресторанного бізнесу
  • Модуль 2. Що таке "ресторан" і чим він живе
  • Модуль 3. Хто такий «менеджер ресторану»
  • Модуль 4. Менеджмент: Адміністративна підтримка
  • Модуль 6. Обов'язки менеджера з блоку маркетингу: введення
  • Модуль 7. Маркетинг: Залучаємо нових гостей
  • Модуль 8. Маркетинг: Збільшуємо частоту відвідувань як?
  • Модуль 9. Мерчандайзинг: як використовувати внутрішні приміщення ресторану для привернення уваги гостей. Концепція атмосфери ресторану.
  • Модуль 10. Внутрішні та зовнішні канали комунікації з гостем
  • Модуль 11. Акції та промоції
  • Модуль 12. Маркетингове планування
  • Модуль 13. Менеджмент: Підбір співробітників
  • Модуль 14. Менеджмент: Вступне навчання співробітників
  • Модуль 15. Менеджмент: Управління зміною
  • Модуль 16. Менеджмент: Оцінка роботи працівників
  • Модуль 17. Менеджмент: Мотивація працівників
  • Модуль 18. Дисциплінарна політика ресторану
  • Модуль 19. Контролюємо витрати: Фонд оплати праці ресторану
  • Модуль 20. Меню ресторану. Супутні бланки та форми
  • Модуль 21. Товар: закуповуємо, замовляємо, складуємо, працюємо із залишками. 5 правил роботи кухні
  • Модуль 22. Готівка та ресторан. Робота касово-розрахункових вузлів.
  • Модуль 23. Комп'ютер та програмне забезпечення у житті ресторану
  • Модуль 24. Трудове законодавство
  • Модуль 25. Юридичні аспекти роботи ресторану
  • Модуль 26. Безпека понад усе

Супутні бланки та форми.

Записатися на проходження курсу

Формат обучения
Онлайн
Продолжительность обучения
10 занять + 2 консультації
Длительность одного занятия
2 години
Общее количество часов обучения
24
Пробное занятие
бесплатно
Помощь с трудоустройством
Нет

Сертификат

Сертифікат

Організатор

м. Одеса, вул. Базарна 70 (кут вул. Рішельєвської)