Базовий курс кондитерської майстерності для новачків. Індивідуальне навчання

Идет набор на курс!
Продолжительность обучения
10 занять
Стоимость курса
9 900.00 грн

Хочете навчитися готувати смачні та ефектні десерти власноруч?

Приходь на індивідуальний авторський базовий курс по кондитерській майстерності.

Що будемо готувати?

  • Капкейки, бенто-торти, бісквітні торти;
  • Авторські торти;
  • Професійні креми;
  • Трайфли;
  • Мусові торти та десерти;
  • Трендові декори.

Навчання проходитиме на кухні, де є все необхідне обладнання та інвентар.

Під керуванням кондитера – наставника ви гарантовано зможете самостійно приготувати всі кондитерські вироби, які пройдете протягом курсу.

Кондитер-наставник чергуватиме теоретичну та практичну частину протягом одного заняття, так що нудьгувати за партою не доведеться. Весь час заняття ви діятимете, набуватимете практичну навичку і паралельно з цим вивчатимете теоретичну частину.

Вам розкажуть та покажуть усі тонкощі приготування, всі лайфхаки і у вас точно вийде!

Після кожного заняття ви отримуєте всі необхідні матеріали, з докладним описом рецепта та процесу приготування, тому нічого не потрібно записувати та відволікатися від десертів.

Всі матеріали залишаються у вас, ви нічого не проґавите і не забудете. Кондитер - наставник навчить не тільки як готувати торти, він розповість тонкощі прийому замовлень, упаковки тортів та їх транспортування замовнику.

Ви придбаєте всі необхідні знання та навички приготування тортів для своїх рідних, а також на замовлення і зможете на цьому добре заробляти вже одразу після закінчення курсів.

Все те, що приготуєте, забираєте з собою.

Вартість продуктів входить до вартості навчання.

Бонус – два авторські рецепти з повною технологічною картою.

По закінченню навчання видається сертифікат.

Записатися на проходження курсу

Формат обучения
Оффлайн
Продолжительность обучения
10 занять
Длительность одного занятия
4 години
Общее количество часов обучения
40
Помощь с трудоустройством
Нет

Сертификат

Сертифікат

Організатор

м. Одеса, вул. Академіка Корольова, 81 (корпус 8)

Программа курса

  • капкейки,
  • бенто-торти,
  • «Наполеон»,
  • «Медівник»,
  • бісквіти ванільний та шоколадний з різними начинками,
  • бісквіти Джоконда та дакуаз «Червоний оксамит»,
  • трайфли,
  • ескімо,
  • мусові десерти.
  • основні креми для вирівнювання тортів,
  • глазурі та велюр,
  • Основи простого декорування.