Курс Майстер ресторанного обслуговування - Бармен-офіціант

Скидка - 10%

При оплаті за весь курс – знижка 10%

Идет набор на курс!
Продолжительность обучения
17 занять - 68 ак. годин
Стоимость курса
8 100.00 грн

68 ак. год ( 17 занять по 4 ак. години, 1 ак. година = 45 хв). Тривалість: від 2 до 2,5 місяців. 2-3  рази на тиждень.

Час навчання у групі (на вибір):

денні групи: 

  • з 9:30 до 12:30;  з 12:30 до 15:30,  з 15:30 до 18:30,  + субота з 10:00 ( не всі суботи).
  • з 10:00 до 13:00, з 13:00 до 16:00, + субота з 10:00 ( не всі суботи).

вечірні групи:

  • з 18:30 до 21:30, з 18:45 до 21:45, + субота з 10:00 ( не всі суботи);
  • основні заняття проходять по вт і четв, додаткові по пон ср птн (іноді);

Курс Майстер ресторанного обслуговування  - 68 ак години:

Вартість очного (оффлайн/онлайн) навчання:

  • 9 000 грн. (при оплаті частинами - за перші 12 занять - 6000 грн),
  • 8 100 грн. (при оплаті за весь курс (передплата) – знижка 10% – (економія 850 грн)

Майстер ресторанного обслуговування + альтернативна кава - 76 ак годин:

Вартість очного (оффлайн/онлайн) навчання:

  • 10 500 грн. (при оплаті частинами - за кожні 12 занять - 6379 грн),
  • 9  450 грн. (при оплаті за весь курс (передплата) – знижка 10% – (економія 1010 грн).

Після закінчення курсу Ви вмітимете:

  • обслуговувати гостей ресторану,
  • декантувати вина, відпрацюєте практичні методи приготування коктейлів,
  • сервірувати стіл, правильно рухатися залом ресторану, освоїте техніку підходу до столика, пропозиції гостям аперитивів, алкогольних напоїв, холодних, гарячих закусок, других гарячих страв, десерту.
  • організовувати роботу барменів та офіціантів, готувати зал до обслуговування, складати меню, проводити інвентаризацію та багато іншого.

Курс навчання розроблений з урахуванням побажань та вимог, які пред'являють власники ресторанів, готелів та барів до професії «Офіціант», «Бармен» та «Адміністратор ресторану». також у діючих ресторанах Києва (практика).

Після закінчення навчання видається диплом та заявки на роботу.

До програми входять такі дисципліни (68 ак. годин):

  • Ресторанний менеджмент
  • HACCP/ХАССП
  • Барна справа (теорія)
  • Барна справа: міксологія та коктельна карта (практика)
  • Мистецтво обслуговування
  • Кейтерінг
  • Карта вин (дегустації)
  • Кава та обладнання, приготування еспресо
  • Практика: приготування напоїв на основі еспресо: лат, макіато, капучино та інше
  • Технологія працевлаштування
  • Психологія спілкування з клієнтами

Додатково (8 ак. годин):

  • Альтернативні методи заварювання кави

Записатися на проходження курсу

Формат обучения
Оффлайн
Продолжительность обучения
17 занять - 68 ак. годин
Длительность одного занятия
4 ак. години
Общее количество часов обучения
68
Помощь с трудоустройством
Нет

Сертификат

Диплом

Організатор

м. Київ, вул. Патріарха М.Скрипника, 58, офіс 4