Курси Директор ресторану

Скидка - 10%

При оплаті за весь курс – знижка 10%

Идет набор на курс!
Продолжительность обучения
128 ак годин
Стоимость курса
14 400.00 грн

Курс Керуючий  рестораном:

128 ак. годин (32 заняття по 4 ак. години, 1 ак. година = 45 хв).  Тривалість:  від 3 до 3,5 місяців. 2-3  рази на тиждень. Можна підлаштувати під власний графік роботи.

Розширений курс Керуючий рестораном:

148 ак. годин (37 занять по 4 ак. години, 1 ак. година = 45 хв). Повний курс навчання. Тривалість: від 3 до 4 місяців. 2-3  рази на тиждень. Можна підлаштувати під власний графік роботи.

Час навчання у групі (на вибір):

денні групи: 

  • з 9:30 до 12:30;  з 12:30 до 15:30,  з 15:30 до 18:30,  + субота з 10:00 ( не всі суботи).
  • з 10:00 до 13:00, з 13:00 до 16:00, + субота з 10:00 ( не всі суботи).

вечірні групи:

  • з 18:30 до 21:30, з 18:45 до 21:45, + субота з 10:00 ( не всі суботи).

Вартість навчання: очного (офлайн / онлайн) навчання курсу Керуючий рестораном  128 ак годин для фіз осіб:

  • 16 000 грн. (при оплаті на виплат - за кожні 12 занять - 6000 грн),
  • 14 400 грн. (при оплаті за весь курс (передоплата) – знижка 10% – (економія 1600 грн).

Вартість навчання: очного (офлайн / онлайн) навчання курсу Керуючий рестораном  148 ак годин для фіз осіб:

  • 20 000 грн. (при оплаті на виплат - за кожні 12 занять - 6486 грн),
  • 18 000 грн. (при оплаті за весь курс (передоплата) – знижка 10% – (економія 2000 грн).

 

Навчання відбувається в аудиторіях навчального центру або онлайн на платформі ZOOM, за бажанням.

Після закінчення курсу Ви вмітимете:

  • Розраховувати витрати на відкриття ресторану;
  • Організовувати, продумувати та відкривати ресторан, враховуючи його концепцію;
  • Визначати необхідну кількість обслуговуючого персоналу, складати посадові інструкції, штатний розпис;
  • Контролювати персонал ресторану та мотивувати до продажу;
  • Формувати розуміння сервісу та його особливості у підрозділах "Зал", "Бар", "Кухня";
  • Формувати взаємодію між підрозділами;
  • Вміло використовувати всі методи ефективного підвищення продажів;
  • Правильно збудувати ефективну команду;
  • Вести фінансову звітність та працювати з дозвільною документацією;
  • Просувати ресторан, рекламувати ресторан;
  • Прораховувати рекламну компанію та аналізувати її ефективність;
  • Вміло використовувати знання з маркетингу для ефективної конкуренції та виходу у лідери;
  • Попереджати злодійство.

Після закінчення навчання видається диплом та заявки на роботу.

Структура программы обучения:

До програми входять такі дисципліни (128 ак. годин):

  • Основи підприємництва
  • Ресторанний бізнес: організація, управління, просування та фінанси
  • Ефективне управління організаціями
  • НАССР/ХАССП
  • Ресторанний менеджмент
  • Мистецтво обслуговування
  • Барна справа
  • Кейтерінг
  • Бухгалтерський та податковий облік для керівників
  • Облік та звітність ФОП
  • HR менеджмент
  • Кадрова робота: оформлення трудових відносин
  • Психологія спілкування з клієнтами
  • Маркетингове управління
  • Маркетинг та просування у соціальних медіа
  • Маркетинг ресторанного бізнесу
  • Продаж B2C

 Додатково практичні заняття: 20 ак години (разом 148 ак години)

  • Барна справа: міксологія та коктейльна карта ( практика)
  • Карта вин ( дегустації)

Записатися на проходження курсу

Формат обучения
Смешанный
Продолжительность обучения
128 ак годин
Длительность одного занятия
4 ак. години
Общее количество часов обучения
128
Помощь с трудоустройством
Нет

Сертификат

Диплом

Організатор

м. Київ, вул. Патріарха М.Скрипника, 58, офіс 4

Программа курса

До програми входять такі дисципліни:

  • Ресторанний бізнес: організація, управління, просування та фінанси
  • Ресторанний менеджмент
  • Мистецтво обслуговування
  • Барна справа
  • Карта вин
  • Управління виробництвом ресторану
  • Кейтерінг
  • Основи підприємництва
  • Ефективне управління відділами та організаціями
  • Бухгалтерський облік
  • Податки та звітність
  • HR менеджмент
  • Кадрова робота: оформлення трудових відносин
  • Психологія спілкування з клієнтами
  • Маркетингове управління
  • Маркетинг та просування у соціальних медіа
  • Продаж B2C
  • Тайм менеджмент