Курс Пекар 4 розряд + Віденська випічка

Акция
Идет набор на курс!
Продолжительность обучения
8 занять - 32 ак. годин
Стоимость курса
5 400.00 грн

28 академічних годин навчання для оволодіння мистецтвом пекарської справи та відденської випічки!

Вартість навчання (очно) для фіз осіб:

  • 6 000 грн. (при оплаті частинами перший платіж -  3000 грн),
  • 5 400 грн.  (при оплаті за весь курс (передоплата) – знижка 10% – (економія 600 грн).

🕒 Гнучкий графік занять:

  • Денні групи: 9:30 до 12:30; 12:30 до 15:30; 15:30 до 18:30.
  • Тривалість: від 2 тижнів, 3 рази на тиждень.

👨‍🍳 Для кого ці курси?👩‍🍳

  • 60% слухачів-кондитерів, які прагнуть навчитися пекарській справі.
  • 10% слухачів, які хочуть випікати хліб та хлібобулочні вироби для себе.
  • 30% слухачів, зацікавлених у вивченні всіх тонкощів пекарського мистецтва для відкриття власної пекарні.

Про курс:

  • Освоєння від базових до просунутих технік пекарської справи.
  • Занурення у світ венської випічки, від класичних до сучасних рецептур.
  • Навчання в спеціально обладнаному класі з комбінацією теорії та практики.
     

    До програми входять такі дисципліни:

  • Пекарська справа
  • Віденська випічка
  • HACCP/ХАССП
  • Технологія працевлаштування

 

Записатися на проходження курсу

Формат обучения
Оффлайн
Продолжительность обучения
8 занять - 32 ак. годин
Длительность одного занятия
4 ак. години
Общее количество часов обучения
32
Помощь с трудоустройством
Нет

Сертификат

Диплом

Організатор

м. Київ, вул. Патріарха М.Скрипника, 58, офіс 4

Программа курса

Пекарське діло:

  • Хліб, пироги та каравай: Підготовка сировини, сучасні технології випікання, асортимент хлібобулочних виробів.

Основи хлібопекарства:

  • Техніка формування хліба: Ручне формування, рецептури та прикраса хліба.
  • Види хліба: Пшеничний, житній, ржано-пшеничний, дієтичний, хліб тривалого бродіння, хліб інших країн.

Випічка різноманітних хлібобулочних виробів:

  • Багети, чіабата, бріоші: Французькі та оригінальні види хліба.
  • Різноманітні пироги: З м'ясними, рибними, овочевими, солодкими начинками.
  • Каравай та княжий пиріг: Асортимент, декорування, подача.

Спеціалізована випічка:

  • Куличі та панетоне: Техніки плетіння, декорування, формування булок.
  • Декоративні та виставкові вироби: Реологічні методи контролю теста.

Теоретичні аспекти:

  • Хімічний склад та енергетична цінність: Вивчення якості хліба, органолептичні та фізико-хімічні показники.
  • Розрахунок собівартості хліба: Термінологія хлібопечення.