Курси Шеф-кондитер 3-5 розряд

Скидка - 10%

При оплаті за весь курс – знижка 10%

Идет набор на курс!
Продолжительность обучения
30 занять - 120 ак. годин
Стоимость курса
14 580.00 грн

120 ак. години  (30 заняття по 4 ак. години, 1 ак. година = 45 хв). Тривалість: від 3 до 4 місяців, 3-5 разів на тиждень.

Вартість навчання:

Вартість навчання для фіз осіб:

  • 16 200 грн. (при оплаті на виплат - за кожні 12 занять - 6480 грн),
  • 14 580 грн.  (при оплаті за весь курс (передоплата) – знижка 10% – (економія 1620 грн).

Час навчання у групі (на вибір):

денні групи з 9:30 до 12:30; з 12:30 до 15:30, з 15:30 до 18:30

Навчання відбувається в аудиторіях навчального центру (з кухнею). 95% практика. 

Аудиторія курсу - усі бажаючі вивчитися на шеф-кондитера.

Після закінчення курсу Ви вмітимете:

  • Робити вироби з дріжджового тіста: млинці, оладки, пиріжки печені, пироги, кулеб'яки, розстібки, ватрушки, булочки, кекси.
  • Робити вироби із бездрожжевого тіста: локшину, вареники, пельмені, млинці пироги.
  • Вироби із прісного здобного тіста, пиріжки, свічки, тарталетки.
  • Бісквітні торти, пироги, тістечка, тарталетки та печива.
  • Вироби із заварного тіста.
  • Робити безе.
  • Виготовляти повітряно-горіхові торти та тістечка, заварні тістечка, листкові тістечка, мигдальні та тістечка, пісочні торти, листкові торти, повітряні торти.
  • Виготовляти креми для тортів та тістечок: масляний крем, заварний крем, патисьєр, крем для «праги».
  • Виготовляти суфле та муси.
  • Робити і застосовувати в тортах і тістечок шоколад і шоколадну глазур
  • Виготовляти цукрову мастику, робити з неї квіти, фігурки, прикрашати торти.
  • Випікати та прикрашати пряники.
  • Випікати та прикрашати капкейки та кейк попси.
  • Виготовляти мармелад, зефір, маршмеллоу.
  • Виготовляти хліб та хлібо-булочні вироби.
  • Випікати віденську випічку.
  • Виготовляти смачні та ніжні чізкейки.
  • Керувати виробництвом кондитерського цеху.

Після закінчення навчання видається диплом та заявки на роботу.

До програми входять такі дисципліни:

  • Управління виробництвом кондитерської та пекарні
  • Кондитерське мистецтво (вироби із всих видів тіста - база)
  • HACCP/ХАССП
  • Випічка та декорування капкейків та кейкпопсів
  • Випікання та декорування пряників
  • Зефір, маршмеллоу та мармелад
  • Мусові торти
  • Пекар
  • Бенто торт
  • Прикрашання тортів цукровою мастикою
  • Тарти та тарталетки
  • Зефірні квіти
  • Технологія працевлаштування

Записатися на проходження курсу

Формат обучения
Оффлайн
Продолжительность обучения
30 занять - 120 ак. годин
Длительность одного занятия
4 ак. години
Общее количество часов обучения
120
Помощь с трудоустройством
Нет

Сертификат

Сертифікат

Організатор

м. Київ, вул. Патріарха М.Скрипника, 58, офіс 4