Курси пекарів-кондитерів (3 разр)

Скидка - 10%

При оплаті за весь курс – знижка 10%

Идет набор на курс!
Продолжительность обучения
13 занять - 52 ак. годин
Стоимость курса
6 480.00 грн

52 академічних годин навчання, які перетворять ваше захоплення в професію!

🕒 Гнучкий графік занять:

  • Денні групи: 9:30 до 12:30; 12:30 до 15:30; 15:30 до 18:30.
  • Тривалість: від 3 тижнів до 1 місяця, 3-5 разів на тиждень.

👨‍🍳 Для кого ці курси?👩‍🍳

  • 80% слухачів, які хочуть стати пекарями або кондитерами.
  • 20% слухачів, які планують відкрити власну пекарню або кондитерську.

Про курс:

  • Професійне навчання з нуля.
  • Проведення у спеціально обладнаному класі.
  • Теорія та практика в співвідношенні 20/80.
  • Продукти в ціну курсу не входять.

По завершенню курсу ви зможете:

  1. Випікати будь-які хлібобулочні вироби з готової суміші.
  2. Робити закваску для хліба, складати рецепти різноманітних хлібобулочних виробів.
  3. Випікати пироги, торти, пиріжки.
  4. Красиво прикрашати торти, пиріжки та хлібобулочні вироби.
  5. Робити калькуляцію виробів.

 

До програми входять такі дисципліни:

  • Кондитерське мистецтво
  • Пекарська справа
  • HACCP/ХАССП
  • Технологія працевлаштування

📜 Диплом та працевлаштування:

  • Диплом українського або міжнародного зразка (англійською мовою).
  • Можливості працевлаштування після курсу.

Для отримання міжнародного диплома надішліть фото закордонного паспорта.

Записатися на проходження курсу

Формат обучения
Оффлайн
Продолжительность обучения
13 занять - 52 ак. годин
Длительность одного занятия
4 ак. години
Общее количество часов обучения
52
Помощь с трудоустройством
Нет

Сертификат

Диплом

Організатор

м. Київ, вул. Патріарха М.Скрипника, 58, офіс 4

Программа курса

Програма навчання "Курси пекаря-кондитера (3 розряд)":

Кондитерське мистецтво:

  • Основи раціонального харчування, хімічний склад продуктів.
  • Охорона праці, умови та безпека на виробництві.
  • Характеристика сировини: мука, цукор, крохмаль, молочні продукти, яйця, жири.

Підготовка сировини та полуфабрикатів:

  • Фарші, начинки, сиропи, основні та заварні креми, желе, мастика.

Технології тесту:

  • Заміс та розрідження теста: дріжджове, бездріжджове, слоєне.
  • Випічка хлібобулочних виробів: булочки, кекси, ватрушки.

Технологія бісквітних та песочних полуфабрикатів:

  • Бісквіт: класичний, шоколадний, масляний, для рулетів.
  • Песочне тісто: печиво, тарталетки.

Торти та пиріжні:

  • Класифікація, різновиди та технології виготовлення.
  • Хранення та транспортування.

Креми та суфле:

  • Масляний, заварний, патісьє, для "праги", суфле, муси.

Шоколад та глазурі:

  • Технології приготування, декорування.

Пекарська справа:

  • Сировина для хлібопечення, сучасні технології.
  • Різновиди хліба, техніка формування, рецептури.
  • Дієтичний хліб, хліб інших країн.

Технологія трудоустройства:

  • Моніторинг ринку, складання CV, підготовка до співбесіди.
  • Психологічні аспекти і стратегії поведінки при трудоустройстві.