Майстер-клас з ресторанного комфорт фуд. Їжа у стилі comfort-food - яку зазвичай готують вдома або замовляють у ресторанах. Рецептори точно збожеволіють від цих смаків.
- 5 годин практичного навчання
- кількість учасників: до 12 осіб
- кількість вивчених страв: 5
Час comfort food – Це втілення простого, але в той час вишуканого й ресторанного підходу до страв..
Улюблена їжа – яку найчастіше замовляють у ресторанах та яка займає лідируючі позиції в меню ресторанів.
Що входить:
- продукти та івентар
- рецепти
- кава/чай
- сертифікат про закінчення майстер-класу
Записатися на проходження курсу
Сертификат
Організатор
Программа курса
- Сніданковий Рамен
Страва, яка поєднує в собі різноманітні текстури та смаки, створюючи неповторний досвід для смакових рецепторів. Цей ароматний та смачний суп точно вас здивує своєю смаковою гармонією та екзотикою!
- Тост з пашотом та гуакамоле
Ніжне яйце пашот, яке тане в роті, поєднується з кремовим гуакамоле, створюючи справжню симфонію текстур та смаків. Кожен шматочок цього тоста - це справжня насолода, яка дарує вам енергію на цілий день.
- Равіолі з карамелізованими грибами та яловичиною
Справжня вишуканість, яка готова вразити навіть найвибагливіших гурманів. Поєднання тонкого свіжого тіста, начиненого яловичиною та карамелізованими ароматними грибами.
- Цезар "не цезар"
Вау погляд на звичну страву, такого цезара ви точно не куштували:)
- Трайфл полуниця-базилік з чіа
Солодкий десерт, що поєднує в собі свіжість полуниці, аромат базиліку та користь чіа-насіння.