Идет набор на курс!
Продолжительность обучения
1 день - 5 годин
Стоимость курса
2 500.00 грн
Тільки для справжніх любителів самої американської їжі – правильної, класичної, смачної та калорійної!
- 5 годин практичного навчання
- учасників: до 12 осіб
- вивчених страв: 4
Особливості програми:
- Smoker tower. Справжня коптильня та методи прямого та непрямого способу. Познайомимося з нашим смокером Андрюхою! Навчіться робити бургери із рваного м'яса – DONE!
- Небагато і багато про м'ясо. Розкажемо як вибирати, готувати м'ясо для стейку та бургера і які частини підійдуть для соковитих котлет, а яку частину використати для копчення.
- Low&Slow. Можливо, ви навіть не підозрюєте які смаки м'яса і спецій здатний розкрити цей класичний, маловідомий у нас метод. Ви навчитеся користуватися грилем!
Програма майстер-класу:
- SLOW SMOKED RIBS. Цілком протилежний підхід до приготування м'яса! Найближче місце з оригінальним смаком без підробок через 9632 км!
- DIRTY CHICKEN. «Брудно» готувати треба вміти! Метод прямої обсмажування прямо на вугіллі, попередньо замаринований у бурбоні. Таку навіть не куштував Майкл Джексон!
- PITMASTER BURGER. Вся міць в одному бургері! Збережіть сили для нього! Вершкова бріоша, рване м'ясо та true original соуси! Їдьте до Америки чи зробіть самі!
- MODERN DONUTS. За цими пончиками стоять у черзі всі американські копи! Пухнасті, в міру хрусткі.
Записатися на проходження курсу
Формат обучения
Оффлайн
Дата начала занятий
6 декабря 2025
Продолжительность обучения
1 день - 5 годин
Длительность одного занятия
5 годин
Общее количество часов обучения
5
Помощь с трудоустройством
Нет
Сертификат
Сертифікат
Організатор
м. Київ, вул. Жилянська, 101
Видео с YouTube