Идет набор на курс!
Продолжительность обучения
1 день - 5 годин
Стоимость курса
2 500.00 грн
Що може бути краще ніж поєднання соковитого правильно приготовленого стейку та інтелігентного напою?
Вхід лише для справжніх любителів м'яса!
- 5 годин практичного навчання
- учасників: до 12 осіб
Особливості програми:
- Вибір та купівля м'яса. Є одним із важливих етапів на шляху до ідеального м'яса. Можливо, Ви замислювалися чому м'ясо готується по-різному, і не завжди ідеально, хоча продавця Ви не змінюєте вже протягом довгого часу.
- Як правильно готувати стейк. На майстер-класі ми пройдемо весь шлях м'яса: вибір – підготовка – зберігання – витримка – маринування – приготування – подача
- Навчитися смажити стейки – pro lvl. Майстер-клас має повністю практичний формат навчання, де кожен студент своїми руками відпрацює всі страви.
Програма майстер-класу:
- Яловича грудка глазурована бурбоном. Смак яловичини разом із бурбоном створюють неповторне гастрономічне комбо.
- Irish whiskey steak. З'єднання стейка та терпкого віскі стане цвяхом програми на будь-якій вечірці.
- Flat iron steak глазурований віскі. Альтернативний висівок з лопаткової частини яловичини глазурованої віскі
- Slow cooked whiskey-molasses beef. Повільне приготування додасть насиченості смаку вашій страві
- Темний мармелад віскі – мусковадо. Апельсиновий соус із цедри на основі віскі
Записатися на проходження курсу
Формат обучения
Оффлайн
Продолжительность обучения
1 день - 5 годин
Длительность одного занятия
5 годин
Общее количество часов обучения
5
Помощь с трудоустройством
Нет
Сертификат
Сертифікат
Організатор
м. Київ, вул. Жилянська, 101
Программа курса
Яловича грудка глазурована бурбоном
АЙРІШ ВИСКІ СТЕЙК
ФЛЕТ-АЙРОН СТЕЙК ГЛАЗОВАНИЙ ВИСКІ
SLOW-COOKED WHISKEY-MOLASSES SHREDDED BEEF
ТЕМНИЙ МАРМЕЛАД ВИСКІ-МУСКАДО
Видео с YouTube