Лише м'ясо. Кулінарний курс

Идет набор на курс!
Продолжительность обучения
5 дней
Стоимость курса
11 000.00 грн

Ми рекомендуємо курс що б:

Навчитися готувати м'ясо і стейки правильно як професіонал!

  • Ми вивчимо з чого складається м'ясо, при яких температурах гинуть мікроби, при якій температурі буде готова яловичина і чому при цій же температурі не можна їсти свинину. Навчитися готувати м'ясо.

Знати як правильно вибирати і готувати м'ясо

  • Чому куплене якісне м'ясо у постійного продавця іноді виходить м'яким і соковитим, а буває навпаки, хоча все роблю так само? Як правильно купити і вибрати м'ясо?

Курси по гарнірам: який гарнір і соус підібрати до м'ясної страви

  • На курсі ми не залишимо без уваги тему гарнірів і соусів. Кулінарні рецепти м'ясо - приготуємо більше 20-ти варіантів, які займають мінімум часу, при цьому є смачною альтернативою класичним варіантам.

На курсі м’ясників Київ ми розповімо про цей продукт усього 4 важливих слова:

вибір – зберігання – підготовка – приготування

Решта – п’ятиденний кулінарний екшен, багато м’яса і знання. Один раз і назавжди ..

Всього лише 5 золотих правил і 40 рецептів

Цінна теоретична і практична інформація як правильно готувати м’ясо, про яку забувають згадувати в рецептах.

Ми спираємося на напрацювання кращих м’ясних ресторанів, цінну наукову і кулінарну літературу.
Соковите і ідеальне м’ясо завжди! Без звинувачень м’ясника в неправильному шматку, тільки спеціальної солі і грилі, який підвів.

Кулінарний курс по м'ясу це:

  • 5 днів практики. Кожен день це нова тематика і 100% практичне відпрацювання, де теорія розглядається в процесі приготування.
  • Продукти та інвентар. Професійні зали обладнані потрібною побутовою технікою, а перед початком навчального дня на столах вже знаходяться потрібні продукти для приготування.
  • Все для навчання. Для навчання з собою не потрібно мати нічого. Ми видаємо фартух, друковані матеріали, блокноти і сумку для приготованих страв. Так само в школі в процесі навчання можна випити смачний чай та каву.

Записатися на проходження курсу

Формат обучения
Оффлайн
Продолжительность обучения
5 дней
Занятий в неделю
5
Длительность одного занятия
5 годин
Общее количество часов обучения
25
Помощь с трудоустройством
Нет

Сертификат

Сертифікат

Організатор

м. Київ, вул. Жилянська, 101

Программа курса

  1. Сире і солоне м'ясо
  2. Стейки / гриль
  3. Жарка / Бургери
  4. Sous-vide/LTC
  5. Копчення / запікання
Видео с YouTube