Повар. Базовий онлайн курс

Йде набір на курс!
Термін навчання
3-6 місяців
Вартість навчання за місяць
6100.00 грн

Курси кухарів та кулінарів стануть першою сходинкою у вашій кар'єрі. І навіть якщо надалі зникне бажання працювати в громадському харчуванні, навички справжнього кулінара в житті завжди знадобляться.

Ви отримуєте доступ до відеоуроків на Google диск. Після кожного уроку 1-1,5 години – консультація з викладачем. Ви можете поставити запитання, отримати рекомендації тощо.

Наприкінці кожного уроку практичне заняття - виконання певної страви (записуєте в зошит, обмовляєте з викладачем). Далі на практичних заняттях – готуєте цю страву.

На практичні заняття складається список та учні приносять продукти. Наприкінці практичного дня приготовлені страви можна забрати з собою або повечеряти.

Графік занять підбирається індивідуально (з 8-00 до 20-00). Є можливість навчання онлайн з будь-якої країни світу.

Допомагаємо влаштуватися на практику у міських кафе та ресторанах. А також на літні курорти у Європі.

Наприкінці навчання видається сертифікат двома мовами.

Записатися на проходження курсу

Формат навчання
Онлайн
Термін навчання
3-6 місяців
Занять на тиждень
2 заняття
Тривалість одного заняття
2 години
Загальна кількість годин навчання
64
Допомога з працевлаштуванням
Нi

Сертифікат

Сертифікат

Організатор

м. Одеса, вул. Базарна 70 (кут вул. Рішельєвської)

Програма курса

Програма курсу:

  • Про смак та дегустацію страв.
  • Про сучасні тенденції у кулінарії.
  • Класифікація та особливості приготування гарячих та холодних соусів.
  • Технологія приготування страв:
  • Салати та холодні закуски.
  • Бульйони та Супи, класифікація та особливості приготування.
  • Страви з сиру та яєць.
  • Приготування страв з овочів та бобових.
  • Приготування страв із макаронних виробів, круп.
  • Прісні види тіста для варіння, для смаження та випікання.
  • Дріжджові види тіста та вироби з них.
  • Десерти - особливості приготування популярних європейських десертів.
  • Приготування страв з м'яса, риби та птиці. М'ясо, рибу, птицю вчимо вибирати, разом із викладачем йдемо на Привоз.