Курси сушиста (японська кухня)

Йде набір на курс!
Термін навчання
12 ак годин
Вартість курсу
1 800.00 грн

8 ак. годин (2 заняття по 4 ак. години, 1 ак. година = 45 хв). Тривалість: 1 день (у суботу).

Час навчання у групі:

  • субота: з 10:00 до 19:00 (за день).

Вартість навчання:

  • готівкою — 1800 грн
  • безготівковий розрахунок +10% — 1980 грн

Аудиторія курсу Сушистів складається з:

  • всіх бажаючих навчитися готувати роли, суші, сашимі та ін.
  • кухарів-початківців, які хочуть підвищити кваліфікацію.

Курси сушистів будуть корисні тим слухачам, які хочуть отримати роботу сушиста в японському ресторані, а також усім, хто бажає навчитися готувати популярні японські страви. Навчання сушиста проходить на базі навчального центру (теоретичне та практичне), а також є практика в ресторанах Києва, що діють (практика по-бажанню, після навчання).

Після закінчення курсу Ви вмітимете:

  • робити суші, роли, сашимі, місо-супи, салати,
  • красиво прикрашати та подавати японські страви.

У вартість навчання входить: норі, рис, оцет, соєвий соус, гриби шиїтаки, японська локшина, інші соуси, рибні бульйони та інше.

Начинки для ролів та суші у вартість навчання не входять. Начинки (на розсуд слухачів закуповуються перед заняттям – приблизно 400 грн на курс). Готові суші та роли можна забрати додому.

Навчання складається з 10% теорії та 90% практики. 100% теорія та рецептура є в особистому кабінеті слухача, доступ до якого видається під час укладання договору. З теорією необхідно ознайомитись до початку навчання.

Заняття відбувається у вигляді майстер-класу + практика (приготування страв кожним слухачем).

Викладач розповідає теорію, демонструє приготування рису, демонструє приготування кожного виду страви.

Слухачі повторюють за своїм робочим місцем приготування страви.

Записатися на проходження курсу

Формат навчання
Онлайн
Термін навчання
12 ак годин
Загальна кількість годин навчання
12
Допомога з працевлаштуванням
Нi

Сертифікат

Сертифікат

Організатор

м. Київ, вул. Патріарха М.Скрипника, 58, офіс 4

Програма курса

Програма навчання:

Вступ

  • Народження та історія виникнення суші
  • Огляд японських традицій
  • Правила японської трапези
  • Розвиток Nigiri Sushi
  • Традиційні напої (саке, чай)

Технологія приготування, виробниче приміщення, інвентар

  • Інгредієнти для приготування (рис, морепродукти, риба, овочі та коріння, водорості)
  • Соуси (соєвий соус, васабі)
  • Правила нарізки риби та використання інструментів на курсах сушистів
  • Опис різновидів риб. Способи визначення якості риби на курсах сушистів
  • Приготування рису
  • Приготування заправки для рису

Основні типи суші

  • Едо
  • Нігірідзусі
  • Макідззусі
  • Темакідзусі
  • Осізусі
  • Тирасидзусі

Базова технологія приготування суші:

Роли

  • Сяке Макі
  • Унагі рол
  • Каліфорнія
  • Аляска
  • Канадський рол
  • Канапе це
  • Веселка
  • Макі Диско
  • Цезар
  • Ясай рору
  • Норіто рол
  • Кіото рол
  • Нідзі
  • Жовте море
  • Спайсі рол
  • Унадзю Тека Макі
  • Дракон рору
  • Хоккайдо рол
  • Футо макі

Смажені роли:

  • Американський рол
  • Модний рол
  • Італійський рол
  • Які Уміно Саті
  • Смажений рол з ананасом
  • Харумакі

Сашимі:

  • Сякен
  • Унаги
  • Тай
  • Магуро
  • Іка

Місо:

  • Суп морський вершковий
  • Кук-су
  • Суп рибалки
  • Пук-Тяй
  • Сяке суп

Суші:

  • Унаги
  • Сяке
  • Ебі
  • Амо Ебі
  • Тай
  • Хоккігай
  • Іка Травні
  • Кай єсе
  • Сяке Канапе
  • Кані
  • Мікс Спайсі
  • Сяке Кунсай
  • Борошна Ебі
  • Винайди

Приготування:

  • Нігіридзусі (нігірі-суші)
  • Макідзусі (норимаки-суші)
  • Темакідзусі (темаки-суші)
  • Гункандзусі (гункан-суші)
  • Роли Каліфорнія
  • Роли філадельфія
  • Приготування японського омлету (томаго)
  • СІКАІ-МАКИ (Квадратний рулет)
  • Омлет з вуграм (умаки)
  • Кляр для темпуру
  • Овочі в клярі (яса темура)
  • Морепродукти в клярі (темпура моріавасі)
  • Соус Теріякі
  • Курка в соусі теріяки (торі теріяки)