Адміністратор ресторану. Базовий курс

При оплаті за весь курс – знижка 10%

Йде набір на курс!
Термін навчання
40 ак години
Вартість курсу
5 500.00 грн

Курс Адміністратор ресторану ( для тих хто працював в ресторані барменом, офіціантом):

40 ак. годин (10 занять по 4 ак. години, 1 ак. година = 45 хв). Базовий курс навчання. Тривалість: 1 місяць. 3  рази на тиждень. Можна підлаштувати під власний графік роботи.

Розширений курс Адміністратор ресторану з нуля ( для тих хто не працював в ресторані):

60 ак. годин (15 занять по 4 ак. години, 1 ак. година = 45 хв). Повний курс навчання. Тривалість: від 1 до 1,5 місяців. 3  рази на тиждень. Можна підлаштувати під власний графік роботи.

Час навчання у групі (на вибір):

денні групи: 

  • з 9:30 до 12:30;  з 12:30 до 15:30,  з 15:30 до 18:30,  + субота з 10:00 ( не всі суботи).
  • з 10:00 до 13:00, з 13:00 до 16:00, + субота з 10:00 ( не всі суботи).

вечірні групи:

  • з 18:30 до 21:30, з 18:45 до 21:45, + субота з 10:00 ( не всі суботи);

основні заняття проходять по вт і четв, додаткові по пон ср птн (іноді);

Вартість навчання: очного (офлайн / онлайн) навчання курсу Адміністратор ресторану 40 ак годин для фіз осіб:

  • 5 500 грн. (передплата до початку занять).

Вартість навчання: очного (офлайн / онлайн) навчання курсу Адміністратор ресторану 60 ак години з нуля для фіз осіб:

  • 8 200 грн. (при оплаті на виплат - за кожні 12 занять - 6560 грн),
  • 7 380 грн. (при оплаті за весь курс (передплата до початку курсу) – знижка 10% – (економія 820 грн).

Навчання відбувається в аудиторіях навчального центру або онлайн на платформі ZOOM, за бажанням.

Після закінчення курсу Ви вмітимете:

  • зустрічати та приймати відвідувачів ресторану,
  • організовувати та контролювати роботу барменів, офіціантів, стюартів, сомельє.
  • готувати зал до відкриття, закриття,
  • складати графіки виходу на роботу,
  • організовувати та контролювати кухарів роздачі, чистоту та наявність затвердженого асортименту страв.
  • Особлива увага на курсах адміністраторів ресторану приділяється організації обслуговування бенкетів, коктейлів, фуршетів та спеціальних заходів, а також контролю роботи касирів, руху коштів та звітності перед керівництвом.

В програму входять наступні дисципліни ( 40 ак годин):

  • Ресторанний менеджмент
  • Маркетинг ресторанного бізнесу
  • НАССР/ХАССП
  • Мистецтво обслуговування
  • Барна справа
  • Кейтерінг (організація виїзного обслуговування)
  • Психологія спілкування з клієнтами
  • Тайм менеджмент

Додаткові предмети практики:  (20 ак години):

  • Барна справа: міксологія та коктельна карта ( практика)
  • Карта вин ( з дегустаціями алкогольних напоїв)

Разом: 60 ак годин

Після закінчення навчання видається диплом та заявки на роботу.

Записатися на проходження курсу

Формат навчання
Змішаний
Термін навчання
40 ак години
Тривалість одного заняття
4 ак. години
Загальна кількість годин навчання
40
Допомога з працевлаштуванням
Нi

Сертифікат

Диплом

Організатор

м. Київ, вул. Патріарха М.Скрипника, 58, офіс 4

Програма курса

  • Ресторанний менеджмент
  • Маркетинг ресторанного бізнесу
  • НАССР/ХАССП
  • Мистецтво обслуговування
  • Барна справа
  • Кейтеринг (організація виїзного обслуговування)
  • Психологія спілкування з клієнтами
  • Тайм менеджмент

Додаткові предмети практики:

  • Барна справа: міксологія та коктельна карта (практика)
  • Карта вин (з дегустаціями)
  • Чайна карта