Курси пекарів 3 розряд

Акція

Акція! Встигни записатися за акційною ціною!

Йде набір на курс!
Термін навчання
4 заняття - 16 ак. годин
Вартість курсу
3 300.00 грн

16 академічних годин інтенсивного навчання для оволодіння мистецтвом випічки хліба та хлібобулочних виробів!

🕒 Гнучкий графік занять:

  • Денні групи: 9:30 до 12:30; 12:30 до 15:30; 15:30 до 18:30.
  • Тривалість: від 1 тижня, 3 рази на тиждень.

👨‍🍳 Для кого ці курси?👩‍🍳

  • 60% слухачів-кондитерів, які прагнуть навчитися пекарській справі.
  • 10% слухачів, що хочуть навчитися випікати хліб для себе.
  • 30% слухачів, зацікавлених у відкритті власної пекарні.

Про курс:

  • Практичне навчання з основ пекарської справи, включаючи різні сорти хліба і хлібобулочних виробів.
  • 80% практика, 20% теорія, що дозволяє глибоко зануритися у процес випічки.
  • Освоєння виготовлення тесту на заквасці, дріжджах та використання професійних рецептур.

По завершенню курсу ви зможете:

  • Випікати різноманітний хліб і хлібобулочні вироби з готових сумішей.
  • Розуміти техніку приготування та використання різних видів тесту.
  • Професійно підходити до створення хлібобулочних виробів.

📜 Сертифікат та працевлаштування:

  • Видача сертифікату після закінчення курсу.
  • Підтримка у пошуку роботи та можливості працевлаштування після курсу.

Записатися на проходження курсу

Формат навчання
Оффлайн
Термін навчання
4 заняття - 16 ак. годин
Тривалість одного заняття
4 ак. години
Загальна кількість годин навчання
16
Допомога з працевлаштуванням
Нi

Сертифікат

Диплом

Організатор

м. Київ, вул. Патріарха М.Скрипника, 58, офіс 4

Програма курса

Програма навчання "Курс Пекарь 3 розряду":

Пекарське діло:

  • Хліб, пироги та каравай: Вивчення сировини для хлібопечення, сучасні технології від замісу до випікання, асортимент хлібобулочних виробів.

Основи хлібопекарства:

  • Техніка формування хліба: Вручну формування, різні рецептури та прикраса хліба.
  • Різноманітність хлібів: Пшеничний, житній, ржано-пшеничний, хліб довгого бродіння, використання нетрадиційного сировини.

Спеціалізована випічка:

  • Французькі багети, чіабата, бріоші: Різні види хліба та хлібобулочних виробів.
  • Різноманітні пироги: З різними начинками, включаючи старовинні рецепти та сучасні варіації.

Каравай та традиційні випічки:

  • Куличі та панетоне: Техніки плетіння, декорування, формування.
  • Декоративні та виставкові вироби: Реологічні методи контролю теста.

Теоретичні аспекти:

  • Хімічний склад та енергетична цінність: Аналіз якості хліба, органолептичні та фізико-хімічні показники.
  • Розрахунок собівартості хліба: Термінологія хлібопечення.