Випікання та декорування Пряників. Майстер клас

Акція

Акція! Встигни записатися за акційною ціною!

Йде набір на курс!
Термін навчання
2 заняття - 8 ак. годин
Вартість курсу
1 500.00 грн

8 академічних годин навчання, які перетворять ваше захоплення в професію!

(2 заняття по 4 ак. години, 1 ак. година = 45 хв). Тривалість: від 1 до 2 днів.

🕒 Гнучкий графік занять:

  • Денні групи: 9:30 до 12:30; 12:30 до 15:30; 15:30 до 18:30.

Випікання та декорування пряників — це професійний курс для кондитерів-початківців, які хочуть навчитися працювати з айсингом в різних техніках.

Майстер-клас із пряників навчить слухачів як спекти найсмачніші пряники, які сподобаються без винятку всім.

Під час навчання слухачі навчаються:

  • працювати із цукровою глазур'ю,
  • створювати неповторний дизайн пряників,
  • красиво декорувати пряники.

Записатися на проходження курсу

Формат навчання
Оффлайн
Термін навчання
2 заняття - 8 ак. годин
Тривалість одного заняття
4 ак. години
Загальна кількість годин навчання
8
Допомога з працевлаштуванням
Нi

Сертифікат

Диплом

Організатор

м. Київ, вул. Патріарха М.Скрипника, 58, офіс 4

Програма курса

Програма навчання

1. Виготовлення:

  • Збірники рецептур ароматного пряничного тіста.
  • Рецепти тіста для печива.
  • Рецепти айсингу (білкової глазурі).

2. Інструменти та матеріали:

  • Види харчових барвників (сухі, гелеві, пасти).
  • Інструменти та матеріали для розпису: фломастери, кольоровий цукор, готовий солодкий декор, кисті для вишивки, трафарети.
  • Створення будь-яких форм за шаблоном.

3. Розпис:

  • Техніка заливання.
  • Техніка обведення малюнка.
  • Декорування.
  • Усі тонкощі роботи з кольором.