Зефірна флористика з нуля (1+2). Майстер клас

Акція

Акція! Встигни записатися за акційною ціною!

Йде набір на курс!
Термін навчання
16 ак. годин
Вартість курсу
3 600.00 грн

16 академічних годин навчання, які перетворять ваше захоплення в професію!

(4 занять по 4 ак. години, 1 ак. година = 45 хв).

🕒 Гнучкий графік занять:

  • Денні групи: 9:30 до 12:30; 12:30 до 15:30; 15:30 до 18:30.

Зефірна флористика з нуля — це професійне навчання кондитерів. На курсах Ви навчитеся виготовляти мармелад, маршмеллоу та зефір за оригінальними рецептами. Навчитесь створювати зефірні композиції та букети. Курс складається з початкової підготовки та вивчення рецептур та практики з приготування солодощів.

Після закінчення курсу Ви вмітимете:

  • Професійно виготовляти зефір;
  • Створювати різні квіти із зефіру та компонувати їх у букеті;
  • Виготовляти маршмеллоу;
  • Виготовляти мармелад.

Після закінчення навчання видається диплом та заявки на роботу.

Записатися на проходження курсу

Формат навчання
Оффлайн
Термін навчання
16 ак. годин
Тривалість одного заняття
4 ак. години
Загальна кількість годин навчання
16
Допомога з працевлаштуванням
Нi

Сертифікат

Диплом

Організатор

м. Київ, вул. Патріарха М.Скрипника, 58, офіс 4

Програма курса

Програма навчання

Зефір, теорія та практика:

Теорія зефіру

  • Принципи роботи з агар-агаром
  • Технологія приготування зефіру
  • складові
  • Інвентар

Приготування зефіру

  • Про яблучне пюре і сироп
  • Види приготування зефіру
  • Завитки
  • Зберігання

Рецепти:

  • Ягідний зефір (манго-маракуя, чорна смородина, чорниця, журавлина-кориця, полуниця-ваніль)
  • Яблучний зефір
  • Кавовий зефір

Мармелад

  • Види пектину та принципи роботи з цим желюючим агентом
  • Технологія приготування мармеладів на різних фруктових та ягідних пюре.
  • Вибір інвентарю

Маршмеллоу

  • Принципи роботи з желатином
  • Технологія приготування маршмеллоу будь-якого смаку
  • Вибір інвентарю

Рецепти:

  • Кокосові маршмеллоу
  • Малинові маршмеллоу
  • Ванільний
  • Троянда
  • Меренгі - французька, швейцарська, італійська

Зефірна флористика:

Підготовка до зефірних квітів

  • Білковий заварний крем

Букет троянд

  • Троянди (4 види)
  • Роза Остіна
  • Листя та зелень
  • Бутон

Букет лілій

  • Лілії
  • Тюльпани

Букет з жоржинами

  • Анемони
  • Хризантеми
  • Жоржини

Букет з бузком

  • Ранункулюс
  • Бузок
  • Еустома

Букет півонії

  • Півонія махрова
  • Півонія з відкритою серцевиною
  • Гортензія
  • Орхідеї

Польовий букет

  • Макі
  • Ромашка
  • Фантазійна ромашка
  • Фрейзія
  • Волошка
  • Лаванда

Різне складання букетів

  • Складання букета без каркаса
  • Складання букета в кошику
  • Складання букета на каркасі асиметрична