Зефір, Маршмеллоу та Мармелад. Майстер клас

Акція

Акція! Встигни записатися за акційною ціною!

Йде набір на курс!
Термін навчання
2 заняття - 8 ак. годин
Вартість курсу
1 600.00 грн

8 академічних годин навчання, які перетворять ваше захоплення в професію!

(2 заняття по 4 ак. години, 1 ак. година = 45 хв).

🕒 Гнучкий графік занять:

  • Денні групи: 9:30 до 12:30; 12:30 до 15:30; 15:30 до 18:30.

Майстер-клас із зефіру та мармеладу — це професійне навчання кондитерів. На курсах Ви навчитеся виготовляти мармелад, маршмеллоу та зефір за оригінальними рецептами. Курс складається з початкової підготовки та вивчення рецептур та практики з приготування солодощів.

Після закінчення курсу Ви вмітимете:

  • Професійно виготовляти зефір;
  • Виготовляти маршмеллоу;
  • Виготовляти мармелад;
  • Пекти меренги.

Після закінчення навчання видається диплом та заявки на роботу.

Записатися на проходження курсу

Формат навчання
Оффлайн
Термін навчання
2 заняття - 8 ак. годин
Тривалість одного заняття
4 ак. години
Загальна кількість годин навчання
8
Допомога з працевлаштуванням
Нi

Сертифікат

Диплом

Організатор

м. Київ, вул. Патріарха М.Скрипника, 58, офіс 4

Програма курса

Програма навчання

Зефір

Теорія зефіру

  • Принципи роботи з агар-агаром
  • Технологія приготування зефіру
  • складові
  • Інвентар

Приготування зефіру

  • Про яблучне пюре і сироп
  • Види приготування зефіру
  • Завитки
  • Зберігання

Рецепти:

  • Ягідний зефір (манго-маракуя, чорна смородина, чорниця, журавлина-кориця, полуниця-ваніль)
  • Яблучний зефір
  • Кавовий зефір

Мармелад

  • Види пектину та принципи роботи з цим желюючим агентом
  • Технологія приготування мармеладів на різних фруктових та ягідних пюре.
  • Вибір інвентарю

Рецепти:

  • Мармелад манго-маракуйя
  • Апельсин з імбиром
  • Пряна вишня
  • Абрикос з лимоном
  • Малина-личі
  • Лісові ягоди

Маршмеллоу

  • Принципи роботи з желатином
  • Технологія приготування маршмеллоу будь-якого смаку
  • Вибір інвентарю

Рецепти:

  • Кокосові маршмеллоу
  • Малинові маршмеллоу
  • Ванільний
  • Троянда
  • Меренгі - французька, швейцарська, італійська