Йде набір на курс!
Термін навчання
1 день - 5 годин
Вартість курсу
2 200.00 грн
Найперша асоціація при згадці італійської кухні це, звичайно ж, паста!
Особливості програми:
- Handmade паста. Ми самі приготуємо пасту fresco, розповімо як її можна зберігати у вигляді напівфабрикатів і надалі радувати себе смачною пастою.
- Соуси для пасти. Ми на практиці розберемо різні соуси на основі вершків, томатів, підберемо соус до рибних та м'ясних страв
- Види виробів. Паста – основа для кулінарних експериментів. Равіоллі, тальятелле, спагетті, лазіння та багато інших страв, це всі ми розглянемо та розберемо на практиці.
Програма майстер-класу:
- ПАСТА АЛА-ЧИТАРА. З рагу зі свіжої макрелі, каперсів та томатів з оливками
- ТАЛЬОЛІНІ. З тунцем і кремом з бакалажанів та моцарелою
- РАВІОЛІ. З полентою, артишоками та трюфелем
- CULURGIONES. Равіоллі незвичайної форми родом із Сардинії
Записатися на проходження курсу
Формат навчання
Оффлайн
Дата початку занять
10 січня 2026
Термін навчання
1 день - 5 годин
Тривалість одного заняття
5 годин
Загальна кількість годин навчання
5
Допомога з працевлаштуванням
Нi
Сертифікат
Сертифікат
Організатор
м. Київ, вул. Жилянська, 101
Відео з YouTube