Йде набір на курс!
Термін навчання
1 день
Вартість курсу
2 600.00 грн
Опануйте майстерність шоколатьє на майстер-класі з приготування шоколадних нарізних цукерок.
Програма майстер-класу:
- Кокос-манго.Крем з кокосовим молоком, конфі манго в білому шоколаді.
- Банан-солона карамель.Солона карамель із бананом у молочному шоколаді
- Мигдаль-малина.Мигдальний марципан з Амаретто, білий шоколад і сублімована малина в білому шоколаді.
- Вишня BAILEYS - Вишневий мармелад покритий шоколадом
Записатися на проходження курсу
Формат навчання
Оффлайн
Термін навчання
1 день
Тривалість одного заняття
5 годин
Загальна кількість годин навчання
5
Допомога з працевлаштуванням
Нi
Сертифікат
сертифікат
Організатор
м. Київ, вул. Жилянська, 101