Майстер-клас K-Food: корейський смак

Йде набір на курс!
Термін навчання
1 день
Вартість курсу
2 200.00 грн

Майстер-клас зі страв корейської кухні. Їжа для тих, хто любить погарячіше. 

  • 5 годин практичного навчання
  • кількість учасників: до 12 осіб
  • кількість вивчених страв: 5

Корейська кухня має унікальні особливості, які роблять її популярною у всьому світі. Кухня, яка Вас точно здивує!

Вона використовує різноманітні інгредієнти, такі як морепродукти, овочі та фрукти, та поєднує різні смаки та аромати у кожній страві. Крім того, корейська кухня проста в приготуванні та пропонує широкий вибір страв на будь-який смак.

Що входить:

  • продукти та івентар
  • рецепти
  • кава/чай
  • сертифікат про закінчення майстер-класу

Записатися на проходження курсу

Формат навчання
Оффлайн
Термін навчання
1 день
Тривалість одного заняття
5 годин
Загальна кількість годин навчання
5
Допомога з працевлаштуванням
Нi

Сертифікат

Сертифікат

Організатор

м. Київ, вул. Жилянська, 101

Програма курса

  • Оригінальний токпокі з кімчі

Токпокі є ще однією популярною стравою традиційної корейської кухні. Пікантний, кисло-гострий смак порадує любителів східної кухні, подарує відчуття ситості та бадьорості.

  • Cheese рамьон

Вдале поєднання пікантності та ніжності, оскільки вершковий смак сиру чудово відтіняє гостроту бульйону. Катаємо лапшу, варимо яйця, робимо бульйон - все самі.

  • Яловичина бульгогі

Одна з візитівок корейської кухні - буквально означає «вогняне м'ясо» по-корейськи, саме тому назва походить від способу приготування (на відкритому вогні).

  • Гостро-солодка курка в модерн варіації сувід

Ніжна курка та кисло-солодкий соус - це ідеальний баланс смаків, чудовий варіант для обіду чи вечері.

  • Корейський гриль

Коли всі страви готові, сідаємо за стіл та автентично готуємо самостійно замариновані продукти.