Майстер-клас зі страв корейської кухні. Їжа для тих, хто любить погарячіше.
- 5 годин практичного навчання
- кількість учасників: до 12 осіб
- кількість вивчених страв: 5
Корейська кухня має унікальні особливості, які роблять її популярною у всьому світі. Кухня, яка Вас точно здивує!
Вона використовує різноманітні інгредієнти, такі як морепродукти, овочі та фрукти, та поєднує різні смаки та аромати у кожній страві. Крім того, корейська кухня проста в приготуванні та пропонує широкий вибір страв на будь-який смак.
Що входить:
- продукти та івентар
- рецепти
- кава/чай
- сертифікат про закінчення майстер-класу
Записатися на проходження курсу
Сертифікат
Організатор
Програма курса
- Оригінальний токпокі з кімчі
Токпокі є ще однією популярною стравою традиційної корейської кухні. Пікантний, кисло-гострий смак порадує любителів східної кухні, подарує відчуття ситості та бадьорості.
- Cheese рамьон
Вдале поєднання пікантності та ніжності, оскільки вершковий смак сиру чудово відтіняє гостроту бульйону. Катаємо лапшу, варимо яйця, робимо бульйон - все самі.
- Яловичина бульгогі
Одна з візитівок корейської кухні - буквально означає «вогняне м'ясо» по-корейськи, саме тому назва походить від способу приготування (на відкритому вогні).
- Гостро-солодка курка в модерн варіації сувід
Ніжна курка та кисло-солодкий соус - це ідеальний баланс смаків, чудовий варіант для обіду чи вечері.
- Корейський гриль
Коли всі страви готові, сідаємо за стіл та автентично готуємо самостійно замариновані продукти.