Йде набір на курс!
Термін навчання
1 день - 5 годин
Вартість курсу
2 200.00 грн
Кулінарний майстер-клас «Паназія: традиції Китаю» — плавильний котел смаків, прянощів та поєднань непоєднуваного…
- 5 годин практичного навчання
- учасників: до 12 осіб
- вивчених страв: 5
Особливості програми:
- WOK&STIR-FRY. На майстер-класі ми вивчимо методи приготування за допомогою ВОК та переваги методу Stir – fry. У чому сенс приготування, види сковорідок та основні страви, що готують у ВОК-і.
- Швидкі авторські рецепти. Швидке приготування страв (від 5 до 30 хвилин): м'ясо та риба в паназії, швидка качка по-пекінськи. Вибір корисних продуктів для виготовлення ідеальних страв китайської кухні. Декілька технік і 1000 рецептів.
- Класичні уподобання. Як не переборщити з гостротою, пряністю та кислотою, як додати кисло-гострі відтінки соусу. Які приправи використовувати у десертах паназіатської кухні.
Програма майстер-класу:
- Хого китайський самовар. Традиційна китайська страва, своєрідна візитна картка самобутньої кухні
- Курячий кисло-гострий суп. Класичне поєднання кислого та гострого в паназіатській кухні
- Голова товстолоба на парі. Абсолютно будь-яку страву з різних кухонь світу можна зробити вегетаріанською, що ми покажемо на майстер-класі.
- Качка по-пекінськи. Швидкий спосіб приготування качки, смак якої ледь помітний з 2-х денним приготуванням класичної качки по-пекінськи.
- Смажені гедза. Китайська інтерпретація вареників зі своєю технологією приготування та маленькими секретами
Записатися на проходження курсу
Формат навчання
Оффлайн
Термін навчання
1 день - 5 годин
Тривалість одного заняття
5 годин
Загальна кількість годин навчання
5
Допомога з працевлаштуванням
Нi
Сертифікат
Сертифікат
Організатор
м. Київ, вул. Жилянська, 101
Відео з YouTube